Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Συγκέντρωση τροφίμων στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας


Φιλόπτωχος Διακονία 

Ιερόυ Ναού Αγίου Αθανασίου Κατούνας 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας. 

(από την 3ην Δεκεμβρίου έως την 15ην Δεκεμβρίου) 

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, να ζήσουν και αυτοί Χριστούγεννα....
Διαβάστε περισσότερα »
 

« Δανείζει Θεῷ ὁ ἐλεῶν πτωχόν » (Παρ. ιθ´ 17) 

agiosathanasioskatounas

3 σχόλια:

  1. Μπραβο.μπραβο.πραγματικα συγχαρητηρια στον πατερ κ την πρωτοβουλια του.δυστυχως παρα πολλοι συνανθρωποι μας ειναι αυτοι που εχουν αναγκη.να βοηθαμε με οτι εχουμε γιατι ποτε δεν ξερουμε ποτε θα ερθουμε κ εμεις στη δικη τους θεση.ποτε δεν ξερεις.ροδα ειναι κ γυριζει..να ελεουμε για να μας ελεησει κ ο θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια πρεπουν στον π. Χρυσόστομο και το εκκλησιαστικο συμβουλιο γι αυτή την πρωτοβουλία. Η κάθε είδους βοήθεια στον αδελφό μας μας κάνει περισσότερο ανθρώπους. Είναι καθήκον μας να συντρέχουμε στον αναγκεμένο. Πάντα η εκκλησία στέκεται αρωγός βοηθώντας και ανακουφιζοντας τον πόνο του κάθε ανθρώπου. Αυτές τις ημέρες ας ετοιμάσουμε το σπήλαιο της καρδιάς μας για να γεννηθεί σ αυτό ο Χριστός και Σωτήρας μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΚΟΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ! ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ! Γ.Δ. ΚΑΙ Σ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο