Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Βόνιτσα: Τι μαρτυρούν, για τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας Σακελλαροπούλου, οι φωτογραφίες μετά τη βροχή.


      Τον Νοέμβριο του 2020 κάτοικος της Βόνιτσας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Σακελλαροπούλου, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, και έστειλε στο email του ΞηρόμεροNews φωτογραφίες με την ανάπλαση της πλατείας Σακελλαροπούλου(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Σε μία κραυγή αγωνίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση των αρμόδιων ώστε να διορθωθούν κακοτεχνίες που είχε παρατηρήσει και σημειώσει, κατά την πρόοδο του έργου σε σχέση με τις παράπλευρες ως προς την πλατεία οικίες.

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου του 2020 σε νέα ανάρτηση του στο Facebook αναδεικνύει για μία ακόμα φορά το πρόβλημα που υπάρχει με την απορροή των νερών από τη βροχή και αναφέρει,

Μεταξύ μας τώρα..
Η (μελλοντική) πλατεία, με τα πρώτα νερά του χειμώνα,  δείχνει ότι θα κρατάει νερά.
Δλδ
Θα βρέχει....και θα περιμένουν οι δημότες να εξατμιστούν τα νερά (😉
Ενδιαφέρον

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, μας έστειλε την αίτηση (16/11/2020) που έχει καταθέσει προς τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, και όπως είπε περιμένει την απάντηση. Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι δίνονται λύσεις από τον κ. Χούσο για την ομαλή πρόσβαση ως προς τις οικίες, καθώς το πρόβλημα αυτό έχει δημιουργηθεί, από την κατασκευή μανδρότοιχου ύψους 55cm. Η πρόταση είναι, για την εξομάλυνση της υψομετρικής διαφοράς θα μπορούσε αντί για την επικλινή κατασκευή με τσιμέντο να είχε δημιουργηθεί σκαλοπάτι στο μέσον της κατασκευής με αποτέλεσμα την ομαλότερη εξομάλυνση της υψομετρικής διαφοράς. 
 

Περαιτέρω στο σημείο που όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες μαζεύεται νερό, είχε με την αρχική του αίτηση καταθέσει πρόταση για τη δημιουργία φρεατίου ομβρίων. Ενώ αναδεικνύει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την κατασκευή ως προς το επίμαχο σημείο και ζητά τη διόρθωση αφού όπως αναφέρει υπάρχουν οι δυνατότητες και ικανότητες για μία καλύτερη αισθητικά και λειτουργικά κατασκευή.


Όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη φορά οι εικόνες μαρτυρούν τα προβλήματα που υπάρχουν, και μέσα από τη δημοσίευσή τους, οι αρμόδιοι θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην αντιμετώπιση του προβλήματος.   
 



4 σχόλια:

  1. Η βονιτσα παει απο το κακο στο χειροτερο.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχωσαν το σπιτι του ανθρωπου μεσα στην γη ,,,,οι μηχανικοι ανυπαρκτοι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας τρελανετε εσεις οι "ενεργοι πολιτες"? αφου η κατασκευη δεν εχει ολοκληρωθει ακομα ειναι γιαπι εκει στην πλατεια δεν περνανε ουτε αυτοκινητα το αυτοκινητο που φαινεται ειναι παρκαρισμενο εκει προφανως απο καποιον που μενει. μεχρι να τελειωσει να δουμε αν υπαρχουν κακοτεχνιες δεν γινεται να λετε οτι ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ενεργοί πολίτες τον έχουν "όρθιο", εσύ που νομίζεις ότι θα βελτιωθεί με την ολοκλήρωση (όπως λές) του έργου, τί είσαι πες μας. Επειδή για να μιλάς για τρίτους δείχνεις καλός. Πολύ καλός. Για να σοβαρευτούμε όμως τώρα, γτ ενεργός φαίνεσαι κ εσύ και ίσως κάτι παραπάνω να ξέρεις,...τη μάντρα που υψώθηκε 55 cm , αν αν ήταν μπροστά στην είσοδο της οικίας σου... ποιά θα ήταν η γνώμη σου; Ή τώρα δεν είσαι"ενεργός";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο