Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ξηρόμερο: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας


Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, Ταξίαρχο Νταλαχάνη Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11/2020....
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση της πανδημίας και η πρόληψη διασποράς του επικίνδυνου κορονοϊού COVID 19, στο μέτρο αρμοδιοτήτων Αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας. 

Επισημάνθηκαν τόσο τα γενικά μέτρα, όσο και τα ειδικότερα, που λόγω των εορταστικών ημερών (Αγίου Νικολάου) απαιτείται να αυστηροποιηθούν τα μέτρα και οι έλεγχοι. 

Στα πλαίσια αυτά γίνεται για άλλη μια φορά ,σύσταση στους δημότες μας, να επιστήσουν την προσοχή τους στην πρόληψη διασποράς, να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό σε εκκλησίες, δημόσιες παρουσίες και κοινωνικές συναναστροφές. Οφείλουμε να βγούμε από αυτή την πανδημία όλοι μαζί. 
sinidisi.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή το πρόβλημα είναι οι εκκλησίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι το προβλημα..τι θα ναι?ο συνωστισμος στα μεσα μαζικης μεταφορας που γινεται κολαση?ο συνωστισμος των δημοσιογραφων που μονο για το θεμα του σφακιανακη μαζευτηκαν γυρω του χωρις υπερβολη 50 δημοσιογραφοι(λες κ επιασαν τομ εγκληματια της ελλαδας..αλλο θεμα αυτο που σε βγαζει απ τα ρουχα σου αλλα δεν ειναι του παρωντος.τπ)ο συνωστισμος στα σουπερ μαρκετ κ ποσα αλλα που βαριεμαι να γραψω..αυτα δε μας πειραζουν.μας πειραζουν οι εκκλησιες.να πεις οτι μαζευεται κ αυτος ο κοσμος στις εκκλησιες ο αμετρητος να πεις..αλλα ζητημα να ναι 20 ατομα 30 καθε κυριακη στην εκκλησια.αλλα αυτο ηταν το προβλημα.απο κει ανεβαινουν τα κρουσματα καταλαβες?οποιος καταλαβε καταλαβε.κ οχι μονο πανω σ αυτο το θεμα..σε πολλα αλλα θεματα..

      Διαγραφή
  2. Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν θά πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά να γίνει ότι έγινε και στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα με τους 120.000 κατοίκους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μετρα κ η καραντινα ισχυουν μονο για τους απλους πολιτες οπως βλεπετε..γιατι για τα μεγαλα κεφαλια καραντινα δεν υπαρχει ουτε sms ουτε μετρα..κανει ο καθενας οτι γουσταρει..στελνουμε μηνυμα για αθληση στο 6 για να παμε μια βολτα με μικρη αποσταση απο το σπιτι μας..ΕΜΕΙΣ.ο πρωθυπουργος ομως παιρνει τα βουνα της παρνηθας με την συζηγο του κ φωτογραφιζεται με τους διερχομενους χωρις μασκα..κ ποσοι αλλοι εκτος του πρωθυπουργου..εμεις αμα τα κανουμε αυτα πεφτει τρακοσαρι μη σου πω εξακοσαρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο