Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ :ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ


Κύριοι,
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που προβλήθηκαν στο αθλητικό τύπο, αλλά και σε διάφορα sites αναφερόμενα σε δηλώσεις μου οι οποίες έλαβαν χώρα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, του Δήμου Ξηρομέρου στις 19/12/2020 θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα.....
Διαβάστε περισσότερα »
Προς της συνεδριάσεως υπήρξε μια ανακοίνωσή μου με την οποία διαφοροποιήθηκα με τις θέσεις της επιτροπή αγώνα κατά των χωροθετήσεων ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή (ΠΟΑΥ – Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών). Η διαφοροποίησή μου όμως αυτή έδωσε αφορμή σε διάφορους κακόπιστους να αφήσουν υπονοούμενα για τους λόγους της διαφοροποίησής μου. Κατά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνοντας το λόγο προσπάθησα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τα υπονοούμενα που άφηναν προς το πρόσωπό μου και εν τη ρύμη του λόγου και σε πλήρη φόρτιση από τα σχόλια των προηγούμενων ημερών ανέφερα ότι « όταν ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή Αστακού και ο Μελισανίδης και ο Σαββίδης λαδώσανε όλα τα σωματεία, το μοναδικό σωματείο που δε τα πήρε και έβαλε ανακοίνωση ήταν ο Ηρακλής Αστακού. Καταλάβατε ποιος είμαι εγώ.» 

Με την παρούσα δήλωσή μου θέλω προς αποκατάσταση της αλήθειας να διευκρινίσω τα εξής. Τον κο Σαββίδη και τον κο Μελισανίδη ουδέποτε συνάντησα ούτε ως ποδοσφαιρικός παράγοντας, ούτε ο αυτοδιοικητικός παράγοντας, ούτε ο επιχειρηματίας. Ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, είτε τηλεφωνική ή έγγραφη και ότι ουδέποτε δέχθηκα κάποια πρόταση, θεμιτή ή αθέμιτη εκ μέρους των κ.κ. Σαββίδη ή/και Μελισανίδη προκειμένου να επηρεάσουν την ψήφο μου στις εκλογές του 2018 για την ανάδειξη προεδρείου της ΕΠΣΑ. 

Θέλω επίσης να δηλώσω ότι λόγω έντονου εκνευρισμού χρησιμοποίησα τις αδόκιμες αυτές εκφράσεις οι οποίες έθιξαν την τιμή και την υπόληψη των κ.κ. Μελισανίδη και Σαββίδη προς τους οποίους είμαι πρόθυμος να παράσχω οποιαδήποτε διευκρίνιση απαιτηθεί εκ μέρους τους σχετικά με τις προθέσεις μου για την διατύπωση των ανωτέρω εκφράσεων. 

Ζητώ συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αυτές, με το λάθος περιεχόμενο, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου να προσβάλλω την τιμή και την υπόληψή τους. 

ΑΣΤΑΚΟΣ 22/12/2020 

Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ 





9 σχόλια:

  1. Αποστολη σε ξερουμε πολλα χρονια.
    Εισαι απ τα καλυτερα παιδια ,επρπε ομως να προσεξεις να μην πεις αυτα που ειπες αν δεν ησουν ετοιμος για τις συνεπειες.
    Μη στεναχωριεσαι ολα καλα.
    Ας προσεχουυμε γενικοτερα ολοι μας οταν μιλαμε να μην θιγουμε υποληψεις
    Καλα Χριστουγεννα με υγεια και ηρεμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστόλη, στο συμβούλιο είπες ότι "λαδώσανε όλα τα σωματεία και το μοναδικό που δεν τα πήρε και έβγαλε ανακοίνωση ήταν ο Ηρακλής Αστακού". Είπες λοιπόν ξεκάθαρα ότι σε πλησίασαν και σένα σαν πρόεδρο του Ηρακλή και δεν τα πήρατε. Αυτά που γράφεις τώρα δεν αποτελούν διευκρίνιση αλλά αναγνώριση ότι στο συμβούλιο έλεγες ψέμματα. Και τώρα το ερώτημα: Μήπως λοιπόν ήταν ψέμματα κι αυτά που είπες ότι σου έδιναν εκατό χιλιάδες για να είσαι υποψήφιος και τους τα πέταξες στη μούρη και ότι οι άλλοι σου έδιναν τριάντα; Κι εδώ θα έπρεπε να πεις ονόματα αυτών που σου τα έδιναν. Διαφορετικά Αποστόλη μου δεν γίνεσαι πιστευτός. Καλό θα είναι να μη λέμε λόγια του αέρα χωρίς να έχουμε στοιχεία για να πείσουμε ότι όσα λέμε είναι αλήθεια.
    Στο εξής να προσέχεις τι λες κι όχι μόνο εσύ, αλλά όλοι μας, πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε άλλους. Και ειλικρινά απορώ γιατί τα είπες. Για να δείξεις ποιος είσαι εσύ; Μα, δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρχει κάποιος, από όσους σε γνωρίζουμε καλά, που να αμφισβήτησε την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Με αυτά όμως που είπες και τώρα τα παίρνεις πίσω, μόνος σου αφήνεις σκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ισχύ του χρήματος δεν μειώνουν σε τίποτα όσα είπες . Η εκτίμηση μας προς το πρόσωπο σου Αποστόλη ουδόλως έπεσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν αγανακτείς θα πείς και παραπάνω λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά βλέπει ο Γαλουνης και γελάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποστολη την ανακοίνωση για την ΠΟΑΥ μόνος σου την εξέδωσες και μάλιστα το μπλοκ δεν επέτρεπε και σχόλια. Ακατανόητα προχθές και εξαιτίας της ανακοίνωσης σου επιτέθηκες στην επιτροπή αγώνα κλπ κλπ. Με λίγα λόγια ανακοινώνεις δεν σου απαντάει κανείς δεν βρίσκεις τις εννέα υπογραφές και είσαι επιθετικός προς όλους και μπερδεύεις πρώην εκλογές με ποδοσφαιρικό παράγοντες αποτέλεσμα της δικής σου πίεσης που δεν μπλοκάρει η διοίκηση με την ΠΟΑΥ.
    Δεν νομίζω ότι όλα αυτά σε καταστούν αξιόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποστολή ένα από τα σωματεία που λες ότι λαθωθηκσν ήταν κ ο ΑΟ Κατοχής! Αλήθεια για θύμισε μας ποιος ήταν πρόεδρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Εσύ μεγάλε των 7.25 που βρήκες ευκαιρεία να επιτεθείς στο Αποστόλη, προσπάθησε πρώτα να βάλεις σε μια σειρά τρείς αράδες για να καταλάβουμε τι θες να πείς και μετά κάνεις κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποστολη εβαλες τα χερακια σου κι εβγαλες τα ματακια σου.
    Προσεχε γιατι θαρχισει να μεγαλωνει καιη μυτη σου........σαν τον Πινοκιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο