Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΊΚΟΣ: Αδυνατώ να καταλάβω την λειτουργία των Υπεύθυνων έγκρισης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων.


       Ο γιατρός Παναγιώτης Στάικος σε έγγραφό του, που έχει στείλει προς τα τοπικά Blog της περιοχής μας, ασκεί έντονη κριτική για την καθυστέρηση του εμβολιασμού έναντι του Covid 19. "..ένας μήνας καθυστέρησης στο όνομα του δήθεν αυστηρού ελέγχου για την ασφάλεια του εμβολίου ενάντια στον Covid 19  θα κοστίσει στην Ευρωπαϊκή ένωση, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία πάνω από 200.000 ανθρώπινες ζωές .." αναφέρει χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας "...νοιώθω μεγάλη αηδία και έχω αγωνία όπως και άλλες χιλιάδες ή εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου , όπου και μια ημέρα καθυστέρησης μπορεί να μας κοστίσει την ζωή μας. ...
 
Ολόκληρο το κείμενο:
         Αδυνατώ να καταλάβω την λειτουργία   των  Υπεύθυνων  έγκρισης  του Ευρωπαϊκού Οργανισμού φαρμάκων, που τελευταίοι και με διαφορά σχεδόν ενός μηνός  θα εγκρίνουν το πρώτο εμβόλιο, που παρουσίασε πλήρη φάκελο και ήταν αυτό της Pfizer και δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, που έπρεπε να τους πιέσει ο Γερμανός Υπουργός Υγείας για να επισπεύσουν  κατά 10 ημέρες την ημερομηνία για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer.
 
Θα έπρεπε όσοι είναι γιατροί, να έχουν παραιτηθεί μετά την έγκριση και από τον παραδοσιακά πολύ αυστηρό FDA των ΗΠΑ, για να μην πω, πως θα πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου από το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μια και βρισκόμαστε ουσιαστικά σε πόλεμο και κάθε ημέρα καθυστέρησης στέλνει στον τάφο πιο πολλούς ανθρώπους και από τα πιο σκληρά εγκλήματα πολέμου .
 
Έτσι ένας μήνας καθυστέρησης στο όνομα του δήθεν αυστηρού ελέγχου για την ασφάλεια του εμβολίου ενάντια στον Covid 19  θα κοστίσει στην Ευρωπαϊκή ένωση, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία πάνω από 200.000 ανθρώπινες ζωές  , για να μας πουν τι ;;;
Ότι  δήθεν το εμβόλιο μετά από τον ενδελεχή  έλεγχο του φακέλου του ,  δεν είναι ασφαλές, όταν το ενέκρινε ο παραδοσιακά πιο αυστηρός φορέας ελέγχου στον κόσμο ο FDA των ΗΠΑ .!!!
Μα  καλά μας δουλεύουν, όταν είναι γνωστό, ότι το εμβόλιο με βάσει την γνώση από τον ιό SARS 1 είναι έτοιμο από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου 2020 λόγω της απίστευτης ταχείας προόδου της Γενετικής Μηχανικής και της Μοριακής Βιολογίας και από τότε έγιναν όλοι οι έλεγχοι και οι κλινικές δοκιμές με την φάση 3 επάνω σε εθελοντές και αποδείχθηκε πλήρως η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου , όπως και των άλλων εμβολίων που κατέθεσαν τους φακέλους τους αργότερα .
 
Έτσι  ανάγκασε ήδη και το πιο πειθαρχημένο κράτος της Ευρώπης την Γερμανία ,να προβεί άμεσα στο Τρίτο Γενικευμένο Lockdown , αφού όλα τα Νοσοκομεία της γέμισαν από ασθενείς με Covid 19.
 
Αλλά που φιλότιμο ; 
Είναι καλά βολεμένο άθλιοι γραφειοκράτες με απίστευτα παχυλούς μισθούς της τάξεως των 50 και 100 χιλιάδων ευρώ τον μήνα  .!!!!
 
Εγώ για όλα αυτά τα ανθρωπάκια δήθεν επιστήμονες νοιώθω μεγάλη αηδία και έχω αγωνία όπως και άλλες χιλιάδες ή εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου , όπου και μια ημέρα καθυστέρησης μπορεί να μας κοστίσει την ζωή μας  . 
 
Υπ  όψιν .
Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για κανέναν, για να μην βρεθούν κάποιοι και λένε διάφορα.
 
Αστακός 17/12/2020
 
Dr.Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός

13 σχόλια:

  1. Γιατί αδυνατεις να καταλάβεις Κ. Σταικο ; Ο φάκελος του εμβολίου ειναι ελλειπεστατος. Δεν προκειται για εμβολιο αλλα για γονιδιακη θεραπεία. Πεστε μας τι μεταφέρουμε στους - 70 βαθμούς Κελσίου;. Γνωριζει κανεις για πόσα χρόνια παρέχει ανοσία; ποιες οι μακροχρονιες επιπτώσεις; Δεν τις γνωρίζουμε γιατί δεν περασαν 5ή 10 χρόνια απο τις δοκιμες σε ανθρώπους. Εχει έγκριση για εκτακτη αναγκη και γι'αυτό πηρε άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω βλεπω μιλουν ολοι οι ειδικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εμβόλιο ειναι γουρούνι στο σακί φύτατο να μη μας βασκαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Σταικος περα απο καλος γιατρος φεναιτε οτι ειναι και καλως ερευνητης ,Πανο σωσε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κ Σταικος είναι Γιατρός και λέει το σωστό ,οσοι δέν δέν θέλουν δέν το κάνουν το εμβόλιο.δέν είναι υποχρεωτικό.με το στανιό ,τίποτα δέν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χίλια δίκια έχεις ΦΊΛΕ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ GR B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πείτε κάποιοι ότι σαχλαμάρες θέλετε ,αφού είστε και ημιμαθείς και θέλετε να το παίξετε ειδήμονες .
    Δεν σας υποχρεώνει κανένας να το κάνετε .!!
    Αφήστε εμάς ,που δεν μας κόβει ,να εμβολιαστούμε .
    Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα ;;;;
    Μα τόσο στόκοι είστε που θα πρέπει να πείτε κάτι ,ενώ δεν ξέρετε τι λέτε .
    Dr.Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ ΣΤΑΙΚΟ γιατί το εμβόλιο για τις απλές ιώσεις γίνεται σε μια δόση εμβολιασμού
    για δε τον κορωνοϊό χρειάζονται δύο δόσεις εμβολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο εμένα μού άρεσε περισσότερο να παίζω και λιγότερο μου άρεσε να διαβάζω. Και δέν το μετάνιωσα..
    Καλημέρα με υγεία πρώτα και πρωτίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απαντήστε ευθέως κ. Στάίκο γιατί δέν απαντατε
    γιατι δύο δόσεις και οχι μια δόση.
    διαφέρουν μεταξυ τους στην ιατρική φιλοσοφία τους
    τα εμβόλια των ιώσεων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είσαι ο Τραμπ ούτε παπάς ρε γιατρέ τελικά ποιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάμε 7,04 : πιο σοβαρά εάν θέλουμε να μαθαίνουμε , για εμάς τους περισσότερους που δεν γνωρίζουμε καθόλου ιατρικά επιστημονικά θεματα.
      Ο κ ΣΤΆΪΚΟΣ ως Γιατρός ας μας πει εάν θέλει.
      Κ Στάϊκο εάν είσασταν σήμερα νέος σε ηλικία και εάν(υποθετικά μιλαμε) είχατε τις ιατρικές γνώσεις που έχετε αποκτησει ως Γιατρος μεχρι τώρα,
      και είσασταν ως νέος άνθρωπος και χωρίς να είχατε οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις( ελεύθερος δηλαδή)
      θα το κάνατε το εμβόλιο και χωρίς καμία πιθανή για το μέλλον σας επιφύλαξη. ?

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο