Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές λόγω COVID 19 αλλά οι προετοιμασίες για τις Άγιες μέρες των Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παραμένουν ίδιες.....
Πολλές νοικοκυρές αρχίζουν σιγά σιγά το στολισμό των σπιτιών τους και αρχίζουν και ετοιμάζουν τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. 

Τα μελομακάρονα, Οι κουραμπιέδες και οι δίπλες είναι αναμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές με το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Υπάρχουν και οι νοικοκυρές που λόγω έλλειψης χρόνου ή για άλλους λόγους καταφεύγουν στην έτοιμη λύση των φούρνων ή ζαχαροπλαστείων αγοράζοντας τα γλυκά τους. 

Από τα ωραιότερα ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ πού έχω φάει μέχρι τώρα και δεν τα αλλάζω είναι με επικάλυψη σοκολάτας. Είναι σούπερ και αν φας το πρώτο δεν σταματάς. 

Αυτά τα βρήκα στο φούρνο του Κου Κώστα ΜΙΧΑ από την ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του. 

Ο Κος ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΣ εδώ και πολλά χρόνια ξεκινάει το πρωινό δρομολόγιο από το χωριό του και εφοδιάζει τα περισσότερα χωριά του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ με τα ολόφρεσκα προϊόντα του (ψωμιά, βουτήματα, τυρόπιτες, πατατοπιτες, πίτσες, πιροσκι, σπανακόπιτες και διάφορα άλλα) στους κατοίκους των χωριών μας. 

Εκτός από τα μελομακάρονα με επικάλυψη έχει και τα απλά μελομακάρονα, επίσης κουραμπιεδες και δίπλες. Ολα τα προϊόντα είναι σούπερ και με αγνά υλικά. 

ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. 

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α 

Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο