Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Παραμένει το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Βόνιτσα.


     Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xiromeronews παραμένει, ανοικτό σε λειτουργία το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην πόλη της Βόνιτσας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο του βουλευτή Αιτωλ/νίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κ. Σπήλιου Λιβανού, ο οποίος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές για το παραπάνω θέμα, μας πληροφόρησαν ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη της Βόνιτσας θα παραμείνει ανοικτό σε λειτουργία.

Αυτό το γεγονός αποτελεί μια αναμφίβολα θετική εξέλιξη, για την τοπική κοινωνία τους επιχειρηματίες και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Βόνιτσας.


15 σχόλια:

  1. Ο Καραγκούνης ενδιαφέρθηκε πραγματικά..σε αυτόν οφείλουμε την παραμονή της τράπεζας όλα τα άλλα είναι μικροπολιτικες σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που βγάζει με το.παραμικρο δελτίο τύπου αυτή την φορά το ξέχασε.Κοιτα να δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε Κασολα και Λιβανο. Έσωσαν τη Βόνιτσα.πολλα μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά είστε βουκολιο σας κοροϊδεύουν ξυπνάτε αν θέλετε να δείτε μπλε δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την εθνικη τραπεζα δεν κανανε τιποτα να μηνει στην βονιτσα και ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε 50 χιλ να παμε στην λευκαδα και να μην μας εξηπηρετουνε και να μας βρηζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον ΒΑΡΕΜΕΝΟ για τις ενεργειές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κασόλα -Σαβιόλα για Μαυρογιαλούρος κομματάρχης καλός είσαι
    μαζί με το φίλο σου το Λιβανό
    Οι ´´ κύριοι κατόπιν ενεργειών μου ´´
    Γελάει η κοινωνία
    Η Βόνιτσα ξέρει ποιος ενήργησε πραγματικά για την Τράπεζα
    Τα υπόλοιπα είναι ρεσταααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος και γιατι δεν έχει καμία σημάσια... Σημασία έχει ότι όλος ο κόσμος το βλέπει ότι η Βόνιτσα μικραίνει με το περασμα των χρόνων και κατ επέκταση και όλος ο δήμος... Φοβάται ο οποιοσδήποτε να επενδύσει στην Βόνιτσα γιατί βλέπει ότι σε βάθος χρονου η πολη ερημωνει.. Κλεισαν υπηρεσίες τωρα Κλεισαν και οι τράπεζες ένας τόπος χωρίς καμία προοπτική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός Καραγκούνης ρε παιδιά; Μολονότι ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Νομό ο Μητσοτάκης έκανε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Λιβανό. Ο Λιβανός μετράει γιατί είναι καλός άνθρωπος και γνωρίζει καλά τα θέματα της οικονομίας και της αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λίβανος που εκλέχτηκε μια φορά και μετά δεν ξανά εκλέχτηκε που απαξιώνει να μιλήσει με τον κάθε ψηφοφόρο του και τους παραπέμπει στους ανθρώπους του γραφείου του και ακόμα στον οδηγό του.Που έκανε τόσο πόλεμο στους υποψήφιους τού βουλευτές και κατάφερε να βγει τρίτος και κατά ιδρωμενος

      Διαγραφή
  11. Ο κ.Λιβανος, για να γνωριζετε,ειναι προσωπικος φιλος του Πρωθυπουργου. Γι αυτο ενω βγηκε τριτος σε σταυρους τον εκανε κοινοβουλευτικο εκπροσωπο.Βεβαια ειναι πολυ καλο για τον νομο να εχει εναν Βουλευτη στενο συνεργατη του Προεδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια περιοχή οπου το θεμα που συζητειται ειναι ποιος έκανε "ενεργειες" με προσωπικες επαφες κ.λ.π. για ενα πολιτικό θεμα ειναι καταδικασμένη στην υποτέλεια. Ο κάθε Λιβανος θα βλέπει την περιοχή σαν τσιφλικι του και τους ψηφοφορους σας μπαζα που τα ελεγχει. Θα τους χρησιμοποιει για δικα του κέρδη και σαν προιον συναλλαγής.

    Η Τράπεζα Πειραιώς θα φύγει αργότερα, αν θέλει. Εκτος και αν εχει πάρει ανταλαγματα και ξαναζητησει και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ορισμένοι περάσατε πολύ μεγάλη πίκρα που ο Σπήλιος ο Λιβανός κατάφερε να κρατήσει την Τράπεζα Πειραιώς στη Βόνιτσα. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μόνο αυτός τα κατάφερε. Με το θεσμικό του ρόλο και το κύρος του. Έρχονται και άλλες μεταρρυθμίσεις στο μέλλον που να χτυπιέστε κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο