Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

"Έφυγε" από τη ζωή ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός Γιώργος Κολέτσης.


Το μήνυμα του Δημήτρη Στρατούλη με το αντίο στον 
Αρχιτέκτονα Μηχανικό Γιώργο Κολέτση.

     Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε και φίλε μου Γιώργο Κολέτση. 

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός Γιώργος Κολέτσης, στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του Αριστερού Ρεύματος από την Αμφιλοχία, σε ηλικία 69 ετών. 

Ο Γιώργος είχε διαγνωστεί με covid-19 και από την πρώτη στιγμή έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή για 23 ημέρες από τις οποίες τις 15 στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο Γιώργος αγωνίστηκε όλη τη ζωή για ένα καλύτερο κόσμο μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

 Μέχρι το 1991 μέσα από τις γραμμές του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μετά το 1991 στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ της Αριστεράς και της προόδου, που ήταν και υποψήφιος βουλευτής του στην Αιτωλοακαρνανία, εν συνεχεία στο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του και τέλος από το Σεπτέμβρη του 2015 μέχρι σήμερα στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ως υποψήφιος βουλευτής της στην Αιτωλοακαρνανία και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της. Πάντα αγωνιστής, πάντα σταθερός στις ιδέες και αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της στήριξης των αδυνάμων. 

Συλλυπητήρια με όλη μου την ψυχή στη σύζυγό του, τη Βαγιούλα, στις κόρες του Ευσταθία και Κατερίνα και στα αδέλφια του. 

Γιώργο μου θα ζεις στους αγώνες μας, ψυχή βαθιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο