Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: -ΔΕΝ Δικαιούστε δια να ομιλείτε! -Η περιοχή μετατρέπεται σε χωματερή!!-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο  Κώστας  Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός 


02-05-2020 
   
     -Σκουπίδια από παντού μας έφεραν. Άφθονο και υγιεινό νερό πότε θα έχουμε;
 -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη  και επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης  κ. Κασόλα: 
   -δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε. Λιγότερη πολιτική υποκρισία  δεν βλάπτει.
      -Δεν δικαιούστε να επιρρίπτετε  τις πολιτικές σας ευθύνες αλλού.

       -Η περιοχή  Παλαίρου- Πογωνιάς μετατρέπεται σε χωματερή.
       Πλήρης  δικαίωση  των εκτιμήσεων μου. Αυτοί που με αποκαλούσαν γραφικό και τρελό του χωριού  ας κοιτάξουν το καθρέπτη τους. Θα τους απαντήσει.
       Αντιδήμαρχοι από τη ΔΕ Παλαίρου κ. Βίτσα και κ. Τσακάλη ήρθε η ώρα του ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας τούτη τη κρίσιμη ώρα για το τόπο μας.  
          Δήμαρχε κ. Αποστολάκη στη Δημοκρατία μιλά ο Δημότης. Προχωρήστε στο ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Έχετε πολιτικό ανάστημα;
-Δημοτικοί Σύμβουλοι  ήρθε η ώρα των πρωτοβουλιών σας.   

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........


15 σχόλια:

  1. Τι να την κανουν την Τσιπα. Τα ευροπουλα τους νοιαζουν. Συνεχιστε να ξεφτελιζεστε ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ πανηγύρι με το δημόσιο χρήμα τελείωσε. Σας έπιασαν κώτσους. 'Ολο το καλοκαίρι κάνατε κουβέντες πίσω από κουρτίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητάγατε επιμόνως να διπλασιάσετε το ΧΥΤΑ. Δεν ξέρατε ότι θα σας φέρουν σκουπίδια; Τι περιμένατε να φέρουν; Κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά το παίζατε με όλα τα ταμπλώ εκτός από το συμφέρον της περιοχής. Τώρα λουστείτε τις αποφάσεις σας. Η αλήθεια αργεί αλλά στο τέλος λάμπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ- ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΤΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βίτσα και Τσακάλη , ο ξενοδόχος δημόσιος υπάλληλος και Βονιτσάνος Αντιδήμαρχος είχε συμφέρον να φέρει τα σκουπίδια ,από την επιχείρηση του στη Λευκάδα , στη Ζαβέρδα; Εσείς τι συμφέρον είχατε; Τι ωφελείτε η Ζαβέρδα; Πείτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιός δικαιούται να ομιλεί ; Ο Μασούρας ; Τι ψήφισε στη σχετική συζήτηση στο ΔΣ; Αν ήσουν δήμαρχος, τι θα έκανες ; Λύσεις θέλει ο λαός όχι βαρετές αρνήσεις του κάθε επιστητού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Κώστα δικαιώνεσαι καθημερινά
    αλλά κάποια κομματικά στελέχη της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ
    στηρίζουν τον Αποστολάκη για δήμαρχο.
    Αυτή είναι δυστυχώς μια Μαγιάτικη πολιτικη αλήθεια.
    Καλό Μάη Φίλε μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δάσκαλος προσφέρθηκε να τους βοηθήσει. Αυτά που έλεγε δεν τους συνέφεραν. Τον είπαν γραφικό και μετά μουρλό. Αυτά που έγραφε ήταν σωστά. Αλλαξαν τροπάρι και διέδιδαν ότι τους κυνηγάει. Το χειρότερο από όλα. Εισήλθαν στην δουλειά του με δυσφημήσεις και έμμεσους εκβιασμούς.
    Αυτός συνέχισε. Δεν είχε τίποτα να κερδίσει ή να χάσει εκτός από τον τόπο που γεννήθηκε.
    Σήμερα δυστυχώς δικαιώνεται. Επίσημα η Πάλαιρος μια χωματερή.
    Ο δάσκαλος συνεχίζει τη προσφορά του. Σήμερα τους ζητάει να προχωρήσουν στην τελευταία λύση. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Για να μην μπορεί κανένας κυβερνητικός να διατάσσει. Αμεσα και γρήγορα Δημοψήφισμα. Η ασπίδα μας. Τα ψηφίσματα και οι διαμαρτυρίες είναι στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφιέρωμα στον 2 τα ξημερώματα.
    Γράφεις με κεφαλαία. Φωνάζεις. Το κυριότερο από όλα είναι ότι ξεσκεπάζεσαι. Μιλάς για την υπηρεσία που κάνει ο Τριαντακωνσταντής. Προσπαθείς να τον απαξιώσεις. Αυτό είναι λίγο μπροστά σε αυτά που του έχετε κάνει.
    Εστω την τελευταία στιγμή να του ζητήσετε συγνώμη, συνεχίσετε. Από την μια πλευρά η αγάπη για τον τόπο και από την άλλη το χρήμα ή το μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι είδους δημοψήφισμα σαν εκείνο του τσιπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετατρέπουν την πόλη σε χωματερή... Πουθενά ΧΥΤΑ στη χώρα. Στη Βόρεια Κορέα είναι καλύτερα... ΚΚΕ δυνατό στη Βουλή και στο λαό... Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2;09 πμ Είσαι ένας φασίστας και κοινωνικό ρετάλι.Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και βρίζεις το δάσκαλο. Μίλησα μαζί του. Μου είπε σε ξέρει ποιος είσαι. Σε αφήνει να εκτίθεσαι μου είπε. Αν έχεις τσίπα και φιλότιμο γράψε επώνυμα. Συμφωνείς με το δημοψήφισμα για τα σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να έρθουν σκουπίδια δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Να κάνουν κουμάντο στο χρήμα θέλουν. Τους χαλάσαν το γλέντι. Αυτό τους πείραξε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα σκουπίδια έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ .ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο