Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης Σταύρος Τραυλός για ΤΕΒΑ/FEAD

«Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, ξεκινάει άμεσα η διανομή των προσφερομένων ειδών», επισημαίνει με σχετική ανακοίνωση του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης Σταύρος Τραυλός.
«Συγκεκριμένα στο νησί μας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο αποθήκευσης του ΤΕΒΑ (κτήριο σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης στο Αργοστόλι, στο οποίο θα υπάρχει ειδική σήμανση), την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020», αναφέρει.
Να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και αποδεικτικό έγγραφο του ΑΜΚΑ. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα στυλό και μάσκα ατομικής προστασίας.
Μάλιστα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και παρακαλούνται να προσέρχονται την ώρα που έχουν ενημερωθεί για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός αν και θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Τέλος, αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν δύναται να προσέλθει μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον, ο οποίος θα παραλάβει τα διανεμόμενα είδη.
Για οποιαδήποτε ενημέρωση παρακαλούνται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 26713-62701 και 700.
πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: