Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Καλό νέο ξεκίνημα στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά του Δήμου Ξηρομέρου, με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.


Αστακός 29.5.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.
Μετά από 2,5 περίπου μήνες αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου, ήρθε η ώρα να επανέλθουν τα παιδιά μας στο σχολείο τους.....

Γυρίσαμε όλοι μετά από πολύ καιρό περιορισμού και έφτασε η στιγμή με ασφάλεια τα παιδιά μας να πάνε στις σχολικές τους τάξεις, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σε αγαστή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.
Η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων γίνεται με βάση συγκεκριμένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, οι οποίες επισυνάπτονται παρακάτω.
Σας παρακαλούμε πολύ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες που δίνονται, ώστε όλοι μας να παραμείνουμε ασφαλείς.
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, σε συνεργασία με όλους τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, έχει κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, για όσο το δυνατό συχνότερο καθαρισμό των σχολείων και τήρηση των κανόνων υγιεινής και για αυστηρή τήρηση όλων των οδηγιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ

257 kB
167 kB
189 kB
dimosxiromerou

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
  1. Όπως τοποθετήθηκα και στην τηλεδιάσκεψη είναι ότι καλύτερο να ξεκινήσουν να λειτουργούν τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία έστω και με κάποιες ατέλειες στα προληπτικά μέτρα,γιατί αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα κάθε βράδυ στο Λιμάνι του Αστακού είναι πολύ απογοητευτικό ,αφού ομάδες από μικρούς μαθητές πάνω από 30 η και 50 σε στενότατη επαφή των 10 εκατοστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι τα παιδιά σαν τους Μεγάλους ? να κρατανε αποστάσης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή