Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Είμαστε όλοι περήφανοι! Δήλωσε ο Ν. Φαρμάκης για την ομάδα μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης»

Ο Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης μετά και την χθεσινή επικύρωση της βαθμολογίας για την Α2, σε ανακοίνωσή του στο FACEBOOK για την ομάδα μπάσκετ του "Χ. Τρικούπη" αναφέρει:
"Επισφραγίστηκε εντός αγωνιστικών χώρων και τώρα επισημοποιήθηκε.
Η ομάδα μπάσκετ του "Χ. Τρικούπη" είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής και εκπρόσωπος της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές, εντός και εκτός παρκέ.
Είμαστε όλοι περήφανοι!
"


Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:


 «Σύνορό της μόνο ο ουρανός!»
 
Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση προβιβασμού της ομάδας μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης» στη Basket League, o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:
«Ήταν δεδομένο και επισφραγίστηκε εντός αγωνιστικών χώρων, απλά τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η μεγάλη και όμορφη οικογένεια του “Χαρίλαου Τρικούπη” ανήκει πλέον στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας, εντός και εκτός παρκέ.
Η άνοδος του “Χαρίλαου Τρικούπη” ενισχύει ακόμα περισσότερο την αθλητική δύναμη πυρός της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας και της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, προκαλώντας πρόσθετη περηφάνια, αλλά και πρόσθετες ευθύνες σε όλους μας. Όπως είχα επισημάνει και κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου με στελέχη της ομάδας τον περασμένο Φεβρουάριο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τον νέο πρωταγωνιστή του τοπικού αθλητισμού και το όνειρο όλων των πολιτών του Μεσολογγίου για μία ομάδα που σύνορό της θα έχει μόνο τον ουρανό.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο