Κυριακή 31 Μαΐου 2020

"Aπαράδεκτο" παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ.

Αναγνώστης του agrinionews.gr στηλιτεύει "απαράδεκτο" παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ. Σύμφωνα με την διαμαρτυρία πολίτη που δημοσιεύει η ενημερωτική ιστοσελίδα του Αγρινίου, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά:
Σάββατο μεσημέρι και όλοι τρέχουν στα σούπερ μάρκετ για τα τελευταία ψώνια της εβδομάδας.
Όλα τα καταστήματα έχουν προβλέψει χώρο στάθμευσης κοντά στις εισόδους για διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Δυστυχώς αρκετοί άνθρωποι αδιαφορούν για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σ’ αυτή την κατάσταση, σίγουρα όχι από επιλογή τους.
Έτσι με θρασύτητα καταλαμβάνουν τις ειδικές θέσεις στάθμευσης, για να μην περπατήσουν και την ελάχιστη απόσταση, από το κανονικό πάρκινγκ για όλους μέχρι τα καταστήματα.
Κάποιοι απλώς καταλαμβάνουν μία θέση, αλλά κάποιοι άλλοι «καταφέρνουν» να πιάσουν τρείς θέσεις στάθμευσης, όπως συνέβη στο περιστατικό των φωτογραφιών.
Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την πράξη αυτή, ούτε καν αυτή της δήθεν φόρτωσης ογκωδών αντικειμένων, που και άλλοι πελάτες τα αγοράζουν, αλλά σαν σωστοί άνθρωποι τα κουβαλούν με τα καροτσάκια στα παρκαρισμένα αυτοκίνητά τους, μέχρι και στα πιο μακρινά σημεία του χώρου στάθμευσης.
Ας σκεφτόμαστε κάθε φορά που παρκάρομε, στα πολυκαταστήματα αλλά και μέσα στην πόλη, αν είμαστε στην σωστή θέση και όχι στις ράμπες αμαξιδίων και σε πεζοδρόμια, εμποδίζοντας την ελεύθερη διέλευση.

πηγή: agrinionews.gr

1 σχόλιο:

  1. Με τέτοιες κουτοπονυρες συνηθειες πως να πάει μπροστά ο τόπος, αλλά βλεπεις εκεί φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός αυτου που κάνει την εξυπνάδα,την κουταμάρα, εάν τελικά επέμβη καποιος και του ρίξει ένα καλό προςτιμο, η του πάρει την άδεια για ένα μικρό διάστημα, οι οτιδειποτε άλλο προβλέπει ο νόμος θα φταίει η κυβέρνηση θα φταίει η δεξιά θα φταίει η αριστερά και όλοι οι άλλοι εκτός του κακομαθημένου οδηγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο