Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Αρωγός και συμμέτοχος ο Δήμος Ξηρομέρου στον Τηλεμαραθώνιο του Παναιτωλικού στο Αχελώος TV, για στήριξη των δομών υγείας του νομού μας.


Αστακός 31.5.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 στις 7:30 μ.μ., ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV που εδρεύει στο Αγρίνιο και μετά από την έγκριση σχετικού αιτήματος από τo ΔΣ των Νοσοκομείων, πραγματοποιούν Τηλεμαραθώνιο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια να στηριχτούν οι δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετάσχει και ο Δήμος Ξηρομέρου......

Καλούμε λοιπόν τους δημότες μας να συμμετάσχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των Νοσοκομείων Αγρίνιου – Μεσολογγίου και των υπόλοιπων δομών Υγείας του Νομού:
Με κατάθεση χρημάτων στον ειδικό στον τραπεζικό λογαριασμό: ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ GR3501103030000030300851463.
Με εθελοντική αιμοδοσία.
Με συγκέντρωση απαραίτητου υγειονομικού υλικού.
Οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο σύνολό τους για την προμήθεια εξοπλισμού των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, βελτιώνοντας τις παροχές που βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας.
Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη για να μπορούμε να την επικαλούμαστε όταν είναι η μεγάλη ανάγκη. Ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση και συμμετέχει στην πρωτοβουλία στήριξης των Δομών Υγείας του τόπου μας που αναλήφθηκε από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31-5-2020.
Σαφώς και κάθε τέτοια πρωτοβουλία δεν μπορεί παρά να έχει την στήριξή μας, όπως και την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας, σε μια χρονική στιγμή όπου όλοι γνωρίζουμε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκίμασε τις αντόχες του λόγω της υγειονομικής κρίσης.
Τέτοιες κοινές προσπάθειες και πρωτοβουλίες πρέπει να έχουν την αναγνώριση, την επιβράβευση και ασφαλώς την ΣΤΗΡΙΞΗ από το σύνολο της κοινωνίας.
dimosxiromerou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο