Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

O Aντώνης Μπέζας πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

Ο Αντ. Μπέζας έχει γεννηθεί το 1963 και στο παρελθόν έχει διατελέσει βουλευτής Θεσπρωτίας, υφ. Οικονομίας και Οικονομικών, υφ. Υγείας και υφ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο Αντώνης Μπέζας τοποθετήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο) ως πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), με ισχύ από σήμερα, 27 Μαΐου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την παραίτηση του προέδρου της ΕΤΑΔ, αποφασίστηκε ομόφωνα ο διορισμός του κ. Μπέζα, προκειμένου να διαχειριστεί μαζί με τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ΕΤΑΔ και να συμβάλει στην αύξηση της αξίας της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.
Γεννηθείς το 1963, ο κ. Μπέζας σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε ως μελετητής μηχανικός με ειδίκευση στην αντισεισμική συμπεριφορά των κατασκευών και ως ειδικός σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με αντικείμενα τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, βουλευτής Θεσπρωτίας (2000- 2009 και 2012- 2015), υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών (2005- 2009), υφυπουργός Υγείας (2012- 2013) και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2013- 2014).
πηγή: businessdaily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο