Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Πρόεδρο,του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Οδυσσέα - Ιωάννη Ζώρα

Με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου καθ. Οδυσσέα - Ιωάννη Ζώρα  συναντήθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 ο  Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης.
Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Πάτρα, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες. «Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποτελεί ζωτικής σημασίας η καινοτομία, η εξωστρέφεια και επιστημονική έρευνα του ΕΑΠ», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης και πρόσθεσε ότι η ΠΔΕ θα στηρίξει το μοναδικό τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας με έδρα την Πάτρα που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μέσα από κοινές δράσεις που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της περιοχής.
Παρόντες στην συνάντηση, ήσαν επίσης ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ  και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (Π.Σ.Ε.Κ) καθ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Διοικητικός Διευθυντής του  ΕΑΠ Ηλίας Γκοτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο