Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δήμος Αγρινίου: Επαναλειτουργία δομών ΚΔΑΠ και ΔΠΣ.

Το  Ν.Π.Δ.Δ.  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» «ΚΟΙ. Π.Α  Δ. Αγρινίου» ανακοινώνει σχετικά με την επαναλειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών  από 01-06-2020 έως 31-07-2020 τα εξής :
Τα νήπια και βρέφη τα οποία  οι γονείς επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους Δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς,  που είναι εγγεγραμμένα,  θα προσέρχονται καθημερινά και όχι εκ περιτροπής καθώς και οι χώροι και το προσωπικό επαρκούν  σύμφωνα με τους κανόνες που προβλέπονται .
Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 07:00-15:00.
Οι εργαζόμενοι έχουν προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα (μάσκες-γάντια-αντισηπτικά) ώστε να τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες υγιεινής.
Τα νήπια θα κάνουν διάλειμμα σε διαφορετική ώρα στο προαύλιο του κάθε σταθμού και σε καμία περίπτωση δεν θα έρχονται σε επαφή τα παιδιά διαφορετικών τμημάτων.
Οι γονείς πρέπει κατά την  προσέλευση και αποχώρηση στους Δ.Π.Σ να φορούν μάσκα ( όχι το νήπιο).
Η διατροφή θα γίνεται κανονικά με τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής.
Επίσης από Δευτέρα 01-06-2020 έως και 31-07-2020 ξεκινά και η επαναλειτουργία των δομών «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών»  «ΚΔΑΠ»  Δ. Αγρινίου τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπονται σχετικά με την επαναλειτουργία όλων των δομών.
Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και τα νήπια καλή επάνοδο στην νέα κανονικότητα και ελπίζουμε σε μία εκ νέου καλή συνεργασία με τις νέες συνθήκες για το καλό πρωτίστως των παιδιών μας.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο