Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Παραιτήθηκε ο Πάνος Παπαδόπουλος από τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα του Μεσολογγίου που προκαλούν «πονοκεφάλους» στη δημοτική αρχή η οποία οδηγείται σε πολιτική απομόνωση.
Την παραίτησή του από τα ΔΣ νομικών προσώπων του δήμου Μεσολογγίου όπου συμμετείχε υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από τα ΔΣ της Κοινωφελούς και του Φορέα Απορριμμάτων καθώς και από την σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghinews.gr, ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται σφόδρα ενοχλημένος για τη γενικότερη λειτουργία της δημοτικής αρχής και ως αφορμή για την παραίτησή του αποτελεί το γεγονός της περικοπής μισθών σε εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και στα ΚΔΑΠ, όπως επίσης και η καθυστέρηση στο διαχειριστικό έλεγχο στις σχολικές επιτροπές.
Σε κάθε περίπτωση η κίνηση αυτή του κ. Παπαδόπουλου δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό στο δήμο Μεσολογγίου μιας και η εκτίμησή μας είναι ότι το δρόμο του κ. Παπαδόπουλου θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη τους συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δηλαδή οι κ.κ. Π. Σκαρμούτσος και Π. Νούλας και ως εκ τούτου θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο δημοτικό συμβούλιο, με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Λύρου, πλέον, να μην έχει την άνεση κινήσεων στη λήψη αποφάσεων.
Κι αυτό διότι δεν ήταν λίγες οι φορές που η πλειοψηφία στη λήψη αποφάσεων επιτεύχθηκε με τις θετικές ψήφους των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στο πλαίσιο της συναίνεσης που είχε αρχικά επιτευχθεί με την παράταξη του κ. Λύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο