Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες για να αναγνωρίσει τη δράστιδα θα δείξουν οι αστυνομικοί στην 34χρονη


Οι έρευνες επικεντρώνονται σε πέντε ύποπτες – Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της φωτογραφίες από βίντεο της επίθεσης όπου φαίνεται η δράστις....

Φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναμένεται να ρίξουν οι νέες δηλώσεις της 34χρονης Ιωάννας, τη Δευτέρα, στους αστυνομικούς που θα μεταβούν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο η γυναίκα.
Οι αστυνομικοί θα μεταβούν στο νοσοκομείο με φωτογραφίες από τα βίντεο, τη στιγμή που εκτυλίχθηκε η επίθεση, ώστε η 34χρονη να διευκολυνθεί να θυμηθεί τη δράστιδα.
 Η αστυνομία φέρεται, την ίδια στιγμή, να επικεντρώνεται σε πέντε ύποπτες.
Στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.
Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.
Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.
Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.
Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.
Αποκαλυπτική μαρτυρία: Σταμάτησα μαυροφορεμένη γυναίκα με ψυχρό βλέμμα
Καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την δράστιδα.
Την αποκαλυπτική μαρτυρία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή η μαυροντυμένη γυναίκα έχει μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.
«Δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι» επέμεινε η 34χρονη στην αρχική της κατάθεση
Στην αρχική της κατάθεση η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτηρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται. Ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο».
Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.
Παρά τις αρκετές ερωτήσεις που της έκαναν, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στην ταυτότητα της δράστιδος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα επισκεφτούν κι άλλες φορές τις επόμενες μέρες την 34χρονη, ελπίζοντας πως οι καταθέσεις που θα ακολουθήσουν θα τους οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
in.gr
sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο