Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Προς νομιμοποίηση το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παπαδάτου.


Στην νομιμοποίηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου Παπαδάτου προχωρά η Κοινωφελής Επιχείρηση, αναθέτοντας απ' ευθείας την υπηρεσία με κόστος 3.100 € (προϋπολογισμός 3.250 €), κατόπιν προσφοράς που κατατέθηκε με έκπτωση 4,6% (δείτε εδώ).....
Το Νοέμβριο του 2014 η τέως δημοτική αρχή νομιμοποίησε το κλειστό Γυμναστήριο Αστακού (Γυμνασίου Αστακού), με 15.000 € και έκπτωση 0% (δείτε εδώ), δηλαδή κόστος 383,87% παραπάνω.
mytikaspress

5 σχόλια:

  1. Ο λαός νομιμοποιεί , το γυμναστήριο το έχουμε νομιμοποιήσει εμείς που γυμναζόσαστε εδώ και χρόνια όσο και να ήθελαν οι δημοτικές αρχές να το κλείσουν . Ο κύριος Μάντζαρης θα μας βρει απέναντι του σε κάθε κίνηση που θα κάνει ώστε να αναστείλει τις λειτουργίες του όπως και να βολέψει καποια άτομα χωρίς διαφάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι το Γυμναστήριο ρε παιδιά.. Δεν μπορούμε να πάμε στα χωράφια μας ας περιμένει λίγο το Γυμναστήριο.. Κοιταξτε λίγο το χωριό γενικά κρίμα αυτή η εγκατάλειψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μας δουλεύεται? Ευτυχώς που ηταν κόσμος εκεί ήρθε ενας μηχανικός κ μέτραγε για 15 λεπτά τον ρωτήσαμε δεν μας είπε τι κάνει εντάξει δεν υπήρχε λόγος αλλά να πάρει 3 χιλιάρικα? Χειρότεροι απο τους προηγούμενους εσείς.. η μάλλον πάτε να γίνεται ίδιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο