Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ευχαριστίες για τις Επιτυχημένες Εκδηλώσεις στην Παραλία ΑΣΤΑΚΟΥ - [ΦΩΤΟ]





         Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας στην παραλία Αστακού στις  7  και 8 Αυγούστου.
          Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες που έλαβαν μέρος στις γυναικείες δημιουργίες, τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων και την Αγγελική Κούτσικου που με τα παιδιά τους  από το γυμναστήριο Energym  πλαισίωσαν με τις υπέροχες χορογραφίες τους τις εκδηλώσεις μας και απολαύσαμε παραδοσιακούς και μοντέρνους  χορούς............



Επίσης ευχαριστούμε τον Μάκη Μπότσιο, τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο, τον Μπάμπη Λουκέρη, τον Μάκη Πεφάνη, τον Τζώνυ Λουκέρη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τον Νίκο Χολή για την μουσική επιμέλεια.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Μουρκούση Βασίλη και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων καθώς και για την άψογη συνεργασία και  την στήριξη στον Σύλλογό μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.






































 
 






4 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωσή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σόθκαμι άρχησι η ανάκαμς τσικουνουμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άι μαλακα μ' σπίτι σ'!!! Έκφραση που τη λέμε εμείς οι Αστακιωτες. Αλλά λέει ο σοφός λαός κάτι ακόμη. Οτι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια!!!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο γυναικών Αστακου που μας φιλοξένησε στην όμορφη έκθεση του και τον όμορφο χώρο του! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας και του χρόνου να ανταμωθουμε ξανά!
    Λαμπρινή Τζαχρήστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο