Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Συνέλευση Κατοίκων στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Ξηρομέρου | ΦΩΤΟ









           Με πρωτοβουλία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Γιάννης Χρόνης, συγκάλεσε χθες -και για 5η συνεχη χρονιά- Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, Συνέλευση Κατοίκων της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.  
       Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού και ο πρόεδρος Γιάννης Χρόνης ανέλυσε τα έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία και άνοιξε συζήτηση πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν το χωριό, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να καθοριστούν ενέργειες για το μέλλον, την πρόοοδο, την ανάπτυξη της Χρυσοβίτσας και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής.....



        Τις εργασίες της Συνέλευσης διεύθυνε η κα Θεώνη Γκόλια ενώ χρέη γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών έκανε η κα Μαρία Σάββα-Χρόνη.

     Στη συνέλευση παραβρέθηκαν, χαιρέτησαν και τοποθετήθηκαν: Ο νέος δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο επικεφαλης του συνδυασμού Αναζωογόνηση Ξηρομέρου γιατρός και πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Πάνος Γκόλιας και κα Χριστίνα Ταπραντζή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Προδρόμου κ. Τάκης Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγραμπέλου κ. Δήμος Τάγκας, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Νίκος Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Γαντζούδης και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Μούρκας. 

           Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για κάθε πρόβλημα χωριστά στις οποίες έλαβαν το λόγο πολλοί κάτοικοι κι απαντούσε ο Πρόεδρος Γιάννης Χρόνης. Απο τους δημότες πήραν το λόγο η κα Μαρία Πίττα, η κα Γερασιμούλα Ταπραντζή, κ.α. και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα όπως: ύδρευση, ΤΟΕΒ, δρόμος Χρυσοβίτσα -Βαλόστρτο, σκουπίδια, κ.α.

         Στη συνέλευση υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή κατοίκων και μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκαν πολλά προβλήματα του χωριού και εδώ να τονίσουμε ότι οι συνελεύσεις κατά τις οποίες οι Πρόεδροι θα ενημερώνουν τους κατοίκους αλλά και θα δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να εκφράσουν τη γνώμη τους μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και μακάρι να πραγματοποιούνται αντίστοιχες συνελεύσεις σε όλα τα χωριά.......

















































































9 σχόλια:

  1. ας ξεκινήσουμε από τα ελάχιστα και να πάμε στα μέγιστα
    Η παγία των 1.000 ευρώ στα προεδρεία των κοινοτήτων του δημου μας,
    καταργείται ή διατηρείται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος των Αιτήσεων κάνει την αίτηση και όλα γίνονται !!! αέρας κοπανιστος ο αποφασίζω και διατάζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξέρεις το δήμαρχο να του πείς να μην τρέχει
      Η βιασύνη βλάπτει την υγεία και την αυτοδιοικητική δημοκρατία

      Διαγραφή
  4. 12.16
    Εσυ που ησουν ρε αφαντε εκεινο το βραδυ να εκφρασεις α παραπονα σου? Διακοπες στην Παργα ησουν ή ειχες οικογενειακο τραπέζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνο εδώ στη κανδήλα γιατί δεν κάνεις και εσύ συνέλευση?Είναι όλα τέλεια?Η περιμένεις να έρχεται ο κόσμος να σου λέει τα προβλήματα του στο μαγαζί σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον πρόεδρο της Χρυσοβίτσας! Τα αλλα χωρια δεν εχουν προβληματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι τώρα τα λύσαμε τα προβλήματά αμα δεν βάλουν πλάτη δεν γίνεται τίποτα οσο για το τοεβ φάγαμε οι άλλοι τα λεφτά και τώρα θελουν παλι να το λειτουργήσουν να ξαναφανε τα κορκοντινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο