Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Έβαλαν φωτιά στην ξύλινη πεζογέφυρα στην ΠΕΡΑΤΙΑ - [ΦΩΤΟ]

 
          Χθες άγνωστοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά και έκαψαν ένα μέρος απο τη ξύλινη πεζογέφυρα στην Περατιά. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα, οι ξύλινες τάβλες της γέφυρας έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, έχουν ανοίξει τρύπες και είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί τελείως η γέφυρα. Και επειδή αυτό μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή, επιβάλλεται να υπάρξει σήμανση για να μην περνάνε οι πεζοί από την γέφυρα έως ότου γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

         Να θυμίσουμε ότι η ξύλινη Πεζογέφυρα στη θέση «Βαγιά» στην Περατιά, έχει υποστεί πολλούς βανδαλισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι κάτοικοι είναι πραγματικά ανήσυχοι και τονίζουν:
     "Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουμε συνέχεια βανδαλισμούς στη γέφυρα και τώρα εμπρησμό. Κάποιοι για λόγους συμφεροντολογικούς θέλουν να την καταστρέψουν. Αυτό είναι το πιθανότερο. Αναρωτιόμαστε: τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι αρμόδιοι για να αντιμετωπίσουν τα συνεχή περιστατικά βανδαλισμών;...."







9 σχόλια:

  1. παει τελος !! ειναι αρρωστοι βαρια . η αρρωστος αυτος που τον ενωχλει η γεφυρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ηλιθιότητες είναι αυτές????έχουμε ξεφύγει τελείως...Τι τον πειραζε η γέφυρα???τι αλλο θα δουμε πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ειναι καποιος που τον πειραζει η γεφυρα και παει ο κοσμος απεναντι ... εαν δεν με ενοχλεί κατι δεν ασχολουμε μαζι του .. τι ποιο απλο ...καποιος εχει θεμα με τον κοσμο που παει απο κει στην παραλια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός τα κάνει, εσείς οι υπόλοιποι που τον ξέρετε και δε μιλάτε (δεν είναι δα και Τόκιο η Περατια) μη νομίζετε ότι είστε καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ..................Ο ΟΠΙΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΌΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΊ ΚΑΝΌΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλαδα εχει το προνομιο να συδυαζει ηπιο κλιμα,φυσικη ομορφια. Οι περισσοτεροι Δημαρχοι χωρις οραμα, χωρις γνωσεις μονο υποσχεσεις .Ενδιαφερονται να παραμεινουν οσο πιο πολυ στην καρεκλα και δεν τολμανε να παρουν δραστικα μετρα για να ωφελησουν τον τοπο τους και μενουν στις ωραιες κουβεντες τις παρεας. Αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν φτιαχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικα φταιει ο δημαρχος που δεν ελαβεβτα καταλληλα μετρα αποτροπης των βανδαλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν καποιος που τον ειδε το αναφερει θα τον πουμε καρφι και ρουφιιανο; ; . Η κοινωνια οφειλει να αυτοπροστατευετε αυτο θα πει ενεργος πολιτξς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο