Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΨΕ ΣΑΒΒΑΤΟ στον ΜΥΤΙΚΑ μεγάλο γλέντι με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΗ

Μουσικοχορευτική βραδιά παραδοσιακής - λαϊκής μουσικής στον Μύτικα Αιτ/νίας.

      Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, το βράδυ, στον χώρο του γηπέδου του Μύτικα Αιτ/νίας, διοργανώνεται μουσικοχορευτική βραδιά παραδοσιακής - λαϊκής μουσικής με τους: Γιώτα Γρίβα, Γιάννη Καψάλη και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 € και ταυτόχρονα μπαίνετε στην κλήρωση για μια τηλεόραση 50 ιντσών!
ΑΠΛΗ ΦΙΑΛΗ 90 €.
ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΙΑΛΗ 100 €.
PREMIUM ΦΙΑΛΗ 140 €.
ΜΠΥΡΑ 5 €.
ΠΟΤΟ 10 €.
                                      Σας περιμένουμε....

12 σχόλια:

  1. πολυ ακριβα για αυτο το σχημα. ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αλυζιακος το κανει η ο Μπελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αλυζιακου έδωσε την σφραγίδα για να. Κάνουν διαφήμιση.μαλλον την χρειάζονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα αργύρια κατέβηκαν παντελόνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ . Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας λες φίλε μου πόσα χρήματα πήρε ο σύλλογος για να δώσει την σφραγίδα ή ξέρεις μόνο τα μισά

      Διαγραφή
  6. η εξυπναδα τα ηχεια να κοιτουν προς τον Μυτικα ηταν του αλλου του κοντου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδεια για ρευμα απο τις κολωνες ποιος εδωσε? θα το πληρωσουν οι δημοτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ηρθε ονομα λενε...... τρεμε Σφακιανακη απο την Γριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκουπίδια παντού άφησαν οι φηρμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως επαγγελματίας διαφωνώ κάθετα με όλο αυτό το πανηγύρι που στήνουν τρεις και τέσσερις φορές κάθε χρόνο μέσα στον Αύγουστο. Όμως για αποκατάσταση της αλήθειας (εάν την γνωρίζουμε όλη) η εκδήλωση έγινε μόνο από τον ιδιώτη. Δεν ξέρουμε αν ο αλυζιακος έχει δώσει σφραγίδα. Στο επίσημο πρόγραμμα του Δήμου (και εδώ είναι το ερωτηματικό, τι ήθελε ο δήμος να διαφημίσει την εκδήλωση του ιδιώτη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου) δεν αναφέρεται πουθενά για συμμετοχή του αλυζιακου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτιστικού ή αθλητικού φορέα. Σε αντίθεση με την εκδήλωση της Αγίας Ελεούσας, όπου συμμετέχουν όλοι. Υπό την αιγίδα που λένε. Και επειδή όλοι κάνουν ότι γουστάρουν και δεν ρωτάνε κανένα και επειδή εκτός από τις δουλειές μας πρέπει να προστατεύσουμε και την ψυχική υγεία μας (μια φορά την εβδομάδα ξενύχτι υποχρεωτικο στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης παράδοσης παραπαει), αφήνουμε αυτή τη χρονιά να περάσει και η Αγία Ελεούσα και από του χρόνου παίρνουμε κι εμείς τα όπλα. Στην κυριολεξία θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί. Και ο δήμος στις άδειες που δίνει και ο κάθε άθλιος που γυρνάει την μουσική στη διαπασών για να ακούσουμε στις έξι το πρωί και στις πέντε και στις τέσσερις τον καημό του καλλιτέχνη. Του χρόνου θα γίνει αλλού είδους πανηγύρι. Όσο για την αστυνομία που γυρναγε χθες βράδυ στο χωριό καλό είναι να επιληφθεί η διοίκηση τους για το αν έκαναν την παραμικρή σύσταση στους διοργανωτές για το εκκωφαντικό του ήχου. Ξέχασα, έγραψαν και κάτι πιτσιρικάδες που δεν είχαν δίπλωμα. Γουαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε μας κουκλίτσα μου...αντί να πείτε κι ευχαριστώ που είχε περίπου 2500 κόσμο οι οποίοι κυκλοφόρησαν στη πλοιοψηφια τους στο Μύτικα έχετε και παράπονο...αυτός ο κόσμος υπάρχει δυστυχώς λίγες μέρες τον Αύγουστο κι αυτό επειδή κάποιοι σα κι εσένα θέλουν ήρεμες διακοπές λες και είναι Μύκονος εδώ και γίνονται πάρτυ κάθε μέρα...Αν θέλετε ήρεμες διακοπές υπάρχει και το Άγιο Όρος.Ευλογησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο