Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Αποχωρεί από την προεδρία του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ

Ο Αποστόλης Ντίνος (Καραμέλας) επί τρία χρόνια Πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλή Αστακού, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους αυτά τα χρόνια και διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει μέλος του Συμβουλίου και ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα που υπηρέτησε επί μακρά σειρά ετών.
Αναλυτικά... 

Αποχώρηση Αποστόλη Ντίνου από πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού

Φίλες και φίλοι
         Μετά από τρία χρόνια στην προεδρία της αγαπημένης μας ομάδας του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από την προεδρία, παραμένοντας όμως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. 
      Κάνοντας μια αποτίμηση του διαστήματος αυτού των τριών χρόνων, θεωρώ ότι υπήρξε δημιουργικό. Μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες μου υπηρετήσαμε τις αξίες του αθλητισμού, δώσαμε τη δυνατότητα στους νέους της περιοχής να αθλούνται και να αγωνίζονται κάτω από υγιείς συνθήκες καλλιεργώντας πνεύμα νικητή αλλά και σεβασμό στον αντίπαλο όπως απαιτεί ο αθλητικός πολιτισμός.......

 
        Αυτά τα 3 χρόνια, ένα στη Β’ και δύο στην Α’ κατηγορία, ήταν για μένα μια πολύ δημιουργική περίοδος γεμάτη συγκινήσεις. Αναβαθμίσαμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τιμήσαμε παλιές δόξες του συλλόγου, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, και κάναμε ότι ήταν δυνατόν χωρίς να λογαριάσουμε κόπο και έξοδα. 
      Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.
       Ευχαριστώ τους χορηγούς της ομάδας μας που ποτέ δεν μας αρνήθηκαν την βοήθειά τους σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.
         Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες και να τους καλέσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα γιατί τους έχει ανάγκη.
          Αφήνω την ομάδα σε νέους  ανθρώπους, άξιους με όρεξη πείσμα και μεράκι και πάνω από όλα ανθρώπους που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ. Τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα που υπηρέτησα επί μακρά σειρά ετών.

Σας ευχαριστώ όλους
Αποστόλης Ντίνος

10 σχόλια:

  1. Οι ενεργοί πολίτες που προσφέρουν στον τόπο τους δεν αποχωρούν ποτέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τώρα άντε πάλι εκλογές στην ομάδα του Ηρακλή Αστακού για το θώκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Πανταζή τον κραξατε που είχε 1000000 μπάτζετ και άφησε τον Αίολο τον καραμέλα σαν να μην συνέβη τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε καινούργια αρχή προέρχεται από το τέλος κάποιας άλλης αρχής.
    Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος . Καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκοπός επιτεύχθηκε μέσω του Ηρακλή Αστακού εξελέγη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο μιας και πρώτα εκλέγονταν η στα όρια η έμεινε έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και τώρα έχει βλέψεις για μεγάλη θέση στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καραμελας δεν διελυσε την ομαδα.Ο Ηρακλης θα συνεχισει να υπαρχει και να εκπροσωπει τον Αστακο οπως παντα.Γι αυτο αφηστε τις συγκρισεις.Και κατι ακομα ο καταμελας παντα εκλεγοταν αναμεσα στους πρωτους δημοτικους συμβουλους με την αξια του χωρις να αγοραζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε των 12:22 ο Ηρακλής υπάρχει και τον άφησε ο καραμελας μια χαρά σε αντίθεση με τον Πανταζή που τον διέλυσε...και ήθελε να τον πάει και Α1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο