Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στην ΠΑΛΑΙΡΟ

      Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης παρουσιάστηκε σήμερα στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, εξαιτίας βλάβης στην δεξαμενή ύδρευσης του χωριού.
        Η βλάβη άφησε την παραθαλάσσια περιοχή χωρίς νερό για αρκετές ώρες και μάλιστα σε μια μέρα που ήταν γεμάτη τουρίστες και επισκέπτες του σαββατοκύριακου.........



     Τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, οπότε σταδιακά ξεκίνησε και η υδροδότηση, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Κοινότητας Παλαίρου κ. Στάχτιαρη που με ανάρτηση του στο facebook ευχαρίστησε το συνεργείο του δήμου και ιδιώτες υδραυλικούς που βοήθησαν εθελοντικά για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.


5 σχόλια:

  1. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στο πιο τουριστικό μέρος του δήμου . Αφού δε ψηφίσατε ΚΑΣΟΛΑ καλά να πάθετε ζαβερτιανοι που θέλετε και τουρισμό χωρίς νερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοτική Αρχή για πανηγύρια, απευθείας αναθέσεις στους συγγενείς και ημετέρους. Τρώνε, πίνουν οι πληβείοι ένα σουβλάκι και μία μπύρα για να μην φωνάζουν και 22 νοματαίοι πήραν 5.500.000 ευρώ. Ο έχων θάρρος να το διαψεύσει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη εσεις μας λετε τωρα οτι αν ηταν ο κασολας δημαρχος το νερο δεν θα χαλουσε. Η θα παταγε το κουμπι ο θανασης κ σε χρονο μηδεν θα ειχε αποκαταστησει τη βλαβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα κάθε καλοκαίρι. Θα πρέπει να λυθεί οριστικά.. Το χωριό επεκτείνεται και οι απαιτήσεις πληθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παλαιρος την επόμενη τετραετία θα δώσει μεγάλη διαφορά υπέρ του Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο