Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δήλωση του Νώντα Μωραΐτη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», μετά την ορκωμοσία του νέου ΔΣ Ακτίου Βόνιτσας

           Ως παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου Βόνιτσας" θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέσα και έξω από το ΔΣ, για να έχει ο λαός του δήμου μας, αυτά που δικαιούνται και αξίζουν.
          Από αυτό το μετερίζι θα πορευτούμε, με γνώμονα μόνο τις ανάγκες του λαού. Το σύνθημά μας: Μπροστά οι ανάγκες του λαού, αποτελεί τη σταθερή μας πυξίδα.
         Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουμε στη νέα δημοτική περίοδο. Ότι θα πορευτούμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον, που είναι διαμορφωμένο από τους κυρίαρχους στην οικονομική και κοινωνική ζωή. 
     Στο κέντρο της προσοχής μας θα συνεχίσουν να βρίσκονται όλα τα ζητήματα που αφορούν στη ζωή των λαϊκών οικογενειών δήμου μας...........

 
        Τα προβλήματα είναι πολλά. Ο μόνος δρόμος επίλυσής τους είναι ο αγώνας. Ένας περήφανος λαός που διεκδικεί τα δίκια του, θα είναι πάντα νικητής. Όλοι γνωρίζουμε ότι τη ζωή δεν την κέρδισαν ποτέ οι προσκυνημένοι.
         Μαζί με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που καταστρέφονται από τους μεγάλους καρχαρίες του συστήματος, θα παλέψουμε να υπάρχει ζωή αντίστοιχη της εποχής μας.
        Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, πρωταγωνιστές θα είναι το σύνολο του λαού μας, κανείς δεν περισσεύει, εκεί θα δούμε ποιος είναι με ποιον, ποιοι ενισχύουν τα εμπόδια και ποιοι θέλουν να τα παραμερίσουν. Εκεί θα φανούν τα όρια του συστήματος, εκεί θα αναδειχθεί και ο ρόλος της κάθε πολιτικής δύναμης και των εκπροσώπων τους στο ΔΣ. Διεκδικούμε όσα έχουμε ανάγκη, τώρα, άμεσα.
         Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, με αυταπάτες και ψέματα. Πρέπει να πάμε κόντρα στις μειωμένες απαιτήσεις. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Αυτά που δικαιούμαστε θα τα κατακτήσουμε με αγώνα.
        Εύχομαι σε όλους, να έχουμε καλή δημοτική περίοδο προς όφελος του λαού του δήμου μας.

Νώντας Μωραΐτης, 
Δημοτικός συμβουλος 
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 
«Λαϊκή Συσπείρωση»





5 σχόλια:

  1. αερολογίες...
    άμα θες να είσαι σοβαρός πάρε θέση και κανε προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο ολοκληρωμένες:
    Ποιότητα ζωής, δρόμοι, καθαριότητα, πράσινο, οικονομική διαχείριση, εξεύρεση πόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουσίας πράγματα και αγώνας για αξιοπρεπή επιβίωση και όχι πολυτελή, μόρφωση και δουλειές με οχτάωρο με πενθήμερο και δωρεάν δημόσια ασφάλιση και όχι λόγια αρεστά με φώτογραφίσεις και προβολές των θεαθήναι.
    Εύγε πολιτικά αθάνατο Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ θα πάλευα για πολυτελή επιβίωση και δουλειά 6ωρη 4 μερες την εβδομάδα, ο άνθρωπος όταν έχει χρόνο αρκετό σκέφτεται περισσότερο, αυτό άλλωστε είναι που δεν θέλουν να κάνεις...η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν όλα τα προαπαιτούμενο για μετάβαση σε ενα πολιτισμό με επίκεντρο τον άνθρωπο σαν αξία!για αυτές τις άξιες πρέπει να παλέψει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά αλλάζοντας πρωτίστως τον εαυτό του!μακριά απο πρακτικές Χοτζαισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσάς βλέπω να ξεκινάτε με εχθρικό κλίμα... Μάλλον δεν θέλετε να βοηθήσετε για τις ανάγκες των συμπολίτων μας... Εύχομαι να συνεργαστειτε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας... Και αυτή η συνεργασία να γίνει υπόδειγμα για την κοινωνία μας...
    Καλή θητεία σε όλους... Δημιουργική και με προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
    ΦΕΡΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΧ
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΛΙΤΣΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
    ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΓΑΝΤΙ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΕΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο