Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΗΓ​ΟΥΜΕΝΙΤΣΑ,​ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Μ​ΕΤΣΟΒΟ


 
Υποδοχή γνήσιας Ηπειρώτισσας επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων στην υποψήφια Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου. Η κα Ράγιου επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην πόλη ενώ συναντήθηκε και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων και φίλο της Ανδρέα Παπιγκιώτη.
Εντυπωσιασμένη έφυγε από το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα περίφημα ’’Γιαννώτικα ασημικά’’ αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου των αργυροχρυσοχόων, οι οποίοι ζητούν μεταξύ άλλων άμεση οικονομική στήριξη από το υπουργείο Ανάπτυξης και προστασία των προϊόντων τους από τις αντίστοιχες εισαγωγές του εξωτερικού.  

Η κα Ράγιου σε πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα επικοινώνησε με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ αλλά και φίλους και συγγενείς της που ήρθαν στα Ιωάννινα από την ευρύτερη περιοχή (Πυρσόγιαννη Κόνιτσας, Αετόπετρα Δωδώνης, Βούρμπιανη…) για να τη συναντήσουν και να της δηλώσουν την στήριξή τους. Η κα Ράγιου επισκέφτηκε στη συνέχεια το καμάρι της Ηπείρου, όπως χαρακτήρισε το Μέτσοβο, όπου συνομίλησε με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς υποψηφίους.
Νωρίτερα η Νατάσα Ράγιου είχε επισκεφτεί την Ηγουμενίτσα και τις  Φιλιάτες, όπου την περίμεναν εκπρόσωποι του κόμματος, υποψήφιοι της Αυτοδιοίκησης καθώς και πολιτικοί και προσωπικοί της φίλοι.  Συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του λιμανιού. «Χρειάζεται νέα προοπτική για τα λιμάνια της χώρας μας. Οι ακτοπλοϊκές γραμμές είναι κατώτερες των περιστάσεων. Τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας μπορούν να μετατραπούν σε ισχυρά κέντρα τουριστικής ανάπτυξης» δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής που την προηγουμένη είχε επισκεφτεί την Κέρκυρα.
Στο νησί των Φαιάκων η Νατάσα Ράγιου αφού πήρε την ευλογία του Μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριου και έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., περπάτησε στην παλιά πόλη της Κέρκυρας καταλήγοντας στο Λιστόν συνοδευόμενη από τοπικούς εκπροσώπους του κόμματος και πολλούς συγγενείς και φίλους της. « Η σχέση μου με την Κέρκυρα είναι παλαιά και στενή. Ειλικρινά ευχαριστώ όλους τους Κερκυραίους για τον τρόπο που με αγκάλιασαν σήμερα. Ήταν συγκινητικοί όλοι τους» είπε η κα Ράγιου, η οποία έφυγε φορτωμένη με καλούδια που της προσέφεραν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο