Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρόσκληση από τον κ. Ηλία Γεωργαλή προς τον κ. Γαλούνης Ερωτόκριτο για να ορίσουν τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο του ανοικτού διαλόγου.

"..και ποίος ξέρει.... ίσως αυτό αποτελέσει την αρχή μιας “άτυπης θεσμοθέτησης” του εν λόγω εγχειρήματος και για το μέλλον."  
 

 Μετά από πρόσκληση μας σε ανοιχτό διάλογο με στόχο, την παρουσίαση του προγράμματος κάθε συνδυασμού από τους επικεφαλής, εν όψη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου , για την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωσή των ψηφοφόρων του δήμου μας , η υποψήφια δήμαρχος “μηδενικού έργου” κα Κουμανδράκη μέσω του γραφείου  τύπου του συνδυασμού της προσχηματικά, αρνήθηκε την  δημόσια αυτή αντιπαράθεση, αποφεύγοντας έτσι την δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της.
          Η κα Κουμανδράκη λοιπόν δεν θέλει να προβάλει τις θέσεις της για το δήμο μέσα από ένα ανοιχτό διάλογο για τον απλούστατο λόγο, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ.

          Κουράγιο κα Κουμανδρακη  το μαρτύριο σας  τελειώνει, εννιά μέρες μείνανε!!!

          Αντιθέτως ο κος Γαλούνης τον αποδέχτηκε.

Τον καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου 2014 να ορίσουμε τον χρόνο, τον τόπο και τον τρόπο που θα γίνει ο παραπάνω διάλογος.
          Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει για πρώτη φορά ένας πρωτόγνωρος για τα δεδομένα τρόπος ενημέρωσης που πολίτη του δήμου μας για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται και ποίος ξέρει.... ίσως αυτό αποτελέσει την αρχή μιας “άτυπης θεσμοθέτησης” του εν λόγω εγχειρήματος και για το μέλλον.   
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ

15 σχόλια:

  1. ηλια ο βοτσης δεν υπαρχει; ο κατσιπανος δεν υπαρχει; μαλιστα τον κατσιπανο παραλιγο να τον παρετε και στον συνδυασμο σας. τοση απαξιωση;
    ωραια η αποψη σας για τον διαλογο. θελουμε την σαμαρα και την ξεφωνιζουμε που δεν ερχεται αλλα για τους αλλους δυο κουβεντα.
    αντε πηγαινε να κανεις διαλογο με τον γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοεξοριστηκε-Απομονωθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡ0ΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Διπολο τωρα ειναι ΓΑΛΟΥΝΗΣ--ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε πως θα κανεις διάλογο με το Γαλούνη;
    Οι όλοι η κανένας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί τους απαξιώνεται τους άλλους;
    Εσύ μόνο με δυνατούς ζητάς διάλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Παππους μου ελεγε: Οσοι θελουν το καλο σου, σε κανουν να κλαις, και οσοι θελουν το κακο σου, σε κανουν να γελας.
    Τωρα θα την εγκαταλειψουν ο ενας μετα τον αλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ,ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑΤΡΕ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ 11-5-2014 ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γαλουνης Γεωργαλής στο δεύτερο γύρο!!!!!!!!!!!!
    Τελειωσες Ντίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως ενα γκάλοπ που έγινε τις τελευταίες μερες ακούγεται οτι ο γαλουνης προπορεύεται 8 μονάδες
    μπροστά....
    Πάγωσε η Ντίνα όταν το έμαθε.....
    Αν και ήταν αναμενόμενο βέβαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στους διαμαρτυρόμενους θα λέγαμε να ήρεμησουν.
    Στην πρώτη μας πρόσκληση για συζήτηση και ενημέρωση των συμπολιτών μας,ο κ.Γαλουνης είχε απαντήσει θετικά με τη προϋπόθεση οτι θα ειναι παρόντες Ο Λ Ο Ι οι υποψήφιοι δήμαρχοι.Οι άλλοι δυο υποψήφιοι κ.Βοτσης και κ.Κατσιπανος δεν απάντησαν ούτε θετικά ,ούτε αρνητικά.Εννοείται οτι τους θελουμε όλους παρόντες,αφού εμείς είμαστε αυτοί που προσπαθούμε να προκαλεσουμε το διάλογο ούτως ώστε οι συμπολιτες μας να φτάσουν στην κάλπη όσο πιο ενημερωμένοι γίνεται για τις θέσεις,τις απόψεις και τις διάφορες των συνδυασμών που ζητάνε τη ψήφο τους.
    Κάποιοι εχουν μάθει να συζητούν και κάποιοι άλλοι να μονολογούν.
    Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι το τέλος για να γίνει αυτη η συζήτηση,που μόνο όφελος θα εχει για τους πολιτες και κάποιοι άλλοι θα αρνούνται επίμονα προσβαλοντας τους.

    Συμπολιτεια Ξηρομεριτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ κ ΒΟΤΣΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΙΜΩ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την κυρια Σαμαρα θα τη στειλει ο κοσμος σπιτι της και χωρις διαλογους! Οπως δειχνει και η τελευταια δημοσκοπηση....Αλλωςτε αυτη δεν ξερει απο διαλογο αλλα μονο απο διαταγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο