Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νίκος Γ. Μουρκούσης: Ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους

 
    Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και όλους εκείνους που πίστεψαν στον έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα μας και ανιδιοτελώς προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
   Ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, οι οποίοι μπήκαν στην πρώτη γραμμή και ζήτησαν ψήφο από τους συμπολίτες τους, χωρίς ποτέ να ζητήσουν κάποιο αντάλλαγμα, με μόνη φιλοδοξία να προσφέρουν στον τόπο τους. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, που πίστεψαν σε μένα και αγωνίστηκαν μαζί μου.

   Χάσαμε τις εκλογές με πολύ μικρή διαφορά, πολύ μικρότερη από τις ορδές των αθιγγάνων, που μεταφέρθηκαν με περισσότερα από δέκα πούλμαν από την Αττική, για να ψηφίσουν τον αντίπαλό μας. Ειδικά στο Αιτωλικό, η περίεργη συμμαχία χρυσαυγιτών και αθιγγάνων, του έδωσε τελικά τη νίκη. Όσοι Αιτωλικιώτες έπεσαν στην παγίδα, μπορούν πλέον να είναι βέβαιοι, πως θα έχουν εκείνο που προσπάθησαν να αποφύγουν. Δήμαρχο, που τον βοήθησαν σημαντικά στην εκλογή του, τα ίδια πρόσωπα που τελευταία είχαν ανοίξει τον πόλεμο μαζί τους. Τους αξίζει, να τον χαίρονται.
   Τα 20 χιλιάδες ευρώ που αλλάχθηκαν σε τράπεζα του Μεσολογγίου, σε χαρτονομίσματα των 20, είμαστε βέβαιοι ότι δεν προορίζονταν για το επικείμενο πανηγύρι του Αη-Συμιού.
    Πολιτευτήκαμε έντιμα, χωρίς να μοιράσουμε ανώνυμες συκοφαντικές προκηρύξεις, αν και θα είχαμε να πούμε πάρα πολλά, χωρίς ρουφιάνους και παπαγαλάκια, χωρίς να εξαγοράσουμε ψήφους και συνειδήσεις, χωρίς να έχουμε πίσω μας επικοινωνιολόγους μαύρης προπαγάνδας και χορηγούς-τοκογλύφους, χωρίς να τάξουμε ασυλία σε όποιον ρήμαξε τα δημοτικά ταμεία και χωρίς να τάξουμε θέσεις σε κάποιους λιγούρηδες της κεντροαριστεράς, οι οποίοι, πολύ σύντομα θα δείτε να φιγουράρουν και θα μάθετε τα ονόματά τους, μέσα από αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
   Οι υποστηρικτές μας ήταν απλοί άνθρωποι του μόχθου και της αγροτιάς, συνταξιούχοι, επιστήμονες, έμποροι και επιχειρηματίες που δεν ανέχονται άλλες πρακτικές, καθώς και πολιτικοποιημένοι σκεπτόμενοι συμπολίτες, που μας επέλεξαν συνειδητά.
   Ευχόμαστε σε όλους τους δημότες του διευρυμένου Δήμου και ειδικότερα στους Αιτωλικιώτες,  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...


Νίκος Γ. Μουρκούσης
Ιατρός - π. Υποψήφιος Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιαδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο