Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το μήνυμα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ​Υ

Το πολυπόθητο όνειρο για τους δημότες λόγω λεπτομερειών δεν έγινε πραγματικότητα.  Στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών οι συμπολίτες μας κατέδειξαν ότι το σύστημα που διοικεί το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια δεν εκφράζει το μισό εκλογικό σώμα. 
Το συντριπτικό ποσοστό που ξεκίνησε από το  29,56 στις 18 του Μάη και κατέληξε στο 49,22  μας δίνει τη δύναμη ως ισχυρή αντιπολίτευση να παλέψουμε για ένα μέλλον όπου τα παιδιά μας θα είναι υπερήφανα για τον τόπο τους. Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων μου όλους όσους μας στήριξαν στον τιτάνιο αγώνα που πραγματοποιήσαμε και δεσμεύομαι ότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας θα είναι αντάξια των προσδοκιών τους. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει η φωνή του κάθε δημότη στο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Ο χρόνος θα αποδείξει ότι θα είμαστε συνεπείς απέναντι σε όλους και οι καθεστωτικές αντιλήψεις δεν θα κυριαρχήσουν στο Δήμο, αλλά θα κυριαρχήσει η φωνή του κάθε πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο