Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η αστυνομία για την υπόθεση του χύμα καπνού στην Αμφιλοχία

geg-xyma-kapnosΗ ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι η εξής:
Συνελήφθη 45χρονος για λαθραίο καπνό στην Αιτωλοακαρνανία. Ο δράστης επιχείρησε να κρύψει το λαθραίο καπνό που μετέφερε με το αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο ατύχημa 
Κατασχέθηκαν 116 κιλά λαθραίου καπνού......


Συνελήφθη, χθες (28-5-2014), το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας του τελωνιακού κώδικα.
Πιο συγκεκριμένα χθες (28-5-2014), το πρωί, στο 131ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα αμφότερα να υποστούν υλικές ζημιές.
Αφού οι αστυνομικοί τους Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας επιλήφθηκαν στο τροχαίο, σε μικρή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, βρήκαν κρυμμένα μέσα σε βάτα, πέντε πλαστικές σακούλες οι οποίες περιείχαν συνολικά 116 κιλά λαθραίου καπνού.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 45χρονος, μετά το τροχαίο ατύχημα και μέχρι την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, είχε μεταφέρει και αποκρύψει τις συσκευασίες με το λαθραίο καπνό.
Για την ανεύρεση του δράστη, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και τη σύλληψη του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο