Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ηλείους, όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους όσους σήμερα είχαν μια διαφορετική, μια άλλη επιλογή. Άλλωστε οι διαφορετικές απόψεις και επιλογές είναι ο πυρήνας, η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Θέλω να δηλώσω πως η εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες, η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους, αποτελεί για μας και για μένα προσωπικά, μέγιστη, πρώτιστη ευθύνη. Με ευθύνη και αίσθηση του πολιτικού μας καθήκοντος, δεσμευόμαστε να πορευθούμε τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας, την αναγέννηση της Ηλείας.


Θέλω δε ως Ηλείος να δηλώσω, προς πάσα κατεύθυνση, πως θα υπερασπιστώ και θα διεκδικήσω τα συμφέροντα της Ηλείας, ενταγμένα στον περιφερειακό μας σχεδιασμό, μαχητικά και αταλάντευτα.
Η Ηλεία αξίζει καλύτερη μοίρα. Το δικαιούται, έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και πρέπει να μάθει να τα διεκδικεί με αξιολόγηση των προτεραιοτήτων και των πραγματικών αναγκών της μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις. Η συνεργασία και η συλλογική προσπάθεια με τους δημάρχους και φορείς της Ηλείας είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος, για να προσδιορίσουμε τις ανάγκες μας, να καθορίσουμε τις προτεραιότητες και να υλοποιήσουμε το έργο που θα αναζωογονήσει τον τόπο μας
Αυτή την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες γύρω μας ζουν σε συνθήκες μεγάλης δυσκολίας, φτώχειας και αναξιοπρέπειας, δεν μπορεί παρά η σκέψη μας να είναι μαζί τους. Ευθύνη μας αποτελεί η άσκηση κοινωνικών πολιτικών και δράσεων που θα συγκροτούν ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και μέριμνας.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες υποψηφίους συμβούλους και όσους βοήθησαν σ΄ αυτή τη δύσκολη και στην έναρξή της δυσοίωνη εκλογική μάχη. Ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο ζωντάνια, ζήλο , νιάτα και κυρίως αγάπη για τον τόπο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και να νικήσει.
Τελειώνω με μια φράση που αποτελεί βαθιά πίστη και πεποίθησή μου. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια την ώρα της νίκης έχουν πολύ μικρή σημασία, εκείνα που αξίζουν είναι τα συγχαρητήρια και τα μπράβο την ώρα που αποτιμάται το έργο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο