Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην Αχαΐα και σε όλη τη Δυτική Ελλάδα που για μία ακόμη φορά έδειξαν εμπιστοσύνη και επέλεξαν την παράταξη μας να οδηγήσει τον τόπο μας για τα επόμενα 5 χρόνια σε μία ανοδική, αναπτυξιακή πορεία με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των ιδίων και μόνο. Τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες και στους δημόσιους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στήριξαν το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εκλογικής διαδικασίας.
Με μεγάλη ευθύνη και χρέος θα ανταποκριθούμε στην εντολή τους για μία Περιφέρεια που θα δικαιώσει στις προσδοκίες τους και θα υπερασπιστεί τις κοινωνικές τους ανάγκες.


Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους και όσους συμπολίτες μας είχαν άλλη άποψη, διαβεβαιώνοντάς τους παράλληλα ότι αυτή η Περιφερειακή αρχή θα εργαστεί αδιαλείπτως, συνεργαζόμενη με όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, με όλους τους Δήμους, τους φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας για το καλό του τόπου.
Οι εκλογές τελείωσαν.
Συγχαρητήρια σε όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και έχω τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία όλων μας για το καλύτερο αποτέλεσμα των ενεργειών μας θα είναι ο πυλώνας στην κοινή προσπάθεια της νέας πενταετίας. Συνεχίζουμε τη δουλειά και είμαστε θετικοί στο να συνομιλήσουμε με όλους, να ακούσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε και εμείς οι ίδιοι καλύτεροι.
Τα προβλήματα της Δυτικής Ελλάδας είναι σημαντικά και τα γνωρίζουμε, δεν περιμένουν και απαιτείται η συνεργασία μεταξύ μας για να πετύχουμε, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο