Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΙΕΞΟΔΟΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

 
Επιστημονική Ημερίδα από την νεοσύστατη Εταιρεία Ψυχικής Υγείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

Το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στις 7:30 το απόγευμα, η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι (Δροσίνη 1)  διοργανώνει στο Ιστορικό Μουσείο “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” την πρώτη επιστημονική ημερίδα της, με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας.
Πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στα θέματα που αφορούν την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, αλλά και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ομιλητές της επιστημονικής αυτής ημερίδας θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, μεταξύ των οποίων η Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής Αγγελίνα Κατριβάνου, ο Εγκληματολόγος Γεώργιος Μόσχος, η Σύμβουλος προσχολικής ηλικίας Ευσταθία Τσιρίδου και ο Ψυχολόγος των παιδικών χωριών SOS Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος.
Την ημερίδα θα συντονίσει ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Μάκης Μελισσαράτος.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση παρακολούθησης του Προγράμματος από το αρμόδιο Υπουργείο.

 Υπεύθυνος της διοργάνωσης της Ημερίδας θα είναι ο  Επιστημονικός Διευθυντής της «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»  Βασίλης Σταμάτης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο