Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                 

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                               Αστακός, 30/05/2014
Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά. 
Θέλω, επιπροσθέτως  να συγχαρώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας,
...................................................................
εκλεγμένους και μη, τους συνεργάτες μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για τον καθόλα άψογο, ευπρεπή,  πολιτισμένο και ΤΙΜΙΟ αγώνα.
Σέβομαι απόλυτα την ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου μας.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής για το καλό του τόπου μας.
Είμαστε  ΕΔΩ και θα παραμείνουμε ΕΔΩ. Κοντά στους Ξηρομερίτες και τις Ξηρομερίτισσες, δίπλα στα προβλήματα και τις προκλήσεις της νέας πενταετίας.
 Θα προσπαθήσουμε μέσα από το νέο ρόλο που μας έδωσε ο λαός του Ξηρομέρου να υλοποιήσουμε το όραμά μας, προτείνοντας δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το Ξηρόμερο της αλλαγής, το Ξηρόμερο της ελπίδας.  
Θα αγωνιστούμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα   για την ανάπτυξη του  τόπου  μας και την ευημερία των δημοτών του.
Δηλώνω επίσης ότι θα στηρίξουμε κάθε θετική προσπάθεια, και θα ασκήσουμε σκληρή αντιπολίτευση σε όποιον λειτουργήσει εις βάρος των συμφερόντων του Ξηρομέρου και των συνδημοτών μας .
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την διοίκηση. Δεσμεύομαι ότι αυτό θα πράξουμε από την πρώτη στιγμή, αλλά και σε όλη την διάρκεια της θητείας μας.
Σας  ευχαριστώ πολύ.
Ντίνα Σαμαρά.


4 σχόλια:

  1. Ειναι σημαντικος ο ρολος τις αντιπολειτευσεως ,δυσκολοι καιροι και περιεργα πραγματα στο ξηρομερο,για αυτο ματια ανοιχτα και καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι σαν αντιπολιτευση να μην ειστε τοσο σκληρη οπως με τους κατοικους του Ξηρομερου απο την επομενη των εκλογων... (να θυμισω,.. χωρις νερο... χωρις ρευμα... και με τα σκουπιδια να παραμενουν στους καδους)
    ευχομαι ακομη και τουτη την υστατη ωρα να δειξετε ενδιαφερον για τον τοπο τουτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΟΥΜΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΑΙ ΑΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο