Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σε καταυλισμούς ρομά βρέθηκαν πολλά κλοπιμαία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (29.5.2014), μια ακόμα ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με εξόρμηση σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στην περιοχή του Αγρινίου και με ελέγχους στο εμπορικό κέντρο της πόλης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της επαιτείας.......



Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφαλείας και της Τροχαίας Αγρινίου, της Ο.Π.Κ.Ε., της Διμοιρίας Υποστήριξης καθώς και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου.
Η αστυνομική εξόρμηση στους καταυλισμούς, πραγματοποιήθηκε παρουσία δυο δικαστικών λειτουργών, με τα εξής αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν : τριάντα δυο άτομα και δεκατέσσερα οχήματα.
Προσήχθησαν : είκοσι άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθη : ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική.
Εξιχνιάστηκαν: δυο κλοπές που είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες.
Διενεργήθηκαν: εννέα κατ’ οίκον έρευνες.
Κατασχέθηκε: Μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων, μεταξύ των οποίων γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε ήδη στους παθόντες.
Υπογραμμίζεται ότι : Oι πολίτες οι οποίοι έχουν πέσει θύματα κλοπής μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26410 – 22520 και 26410 – 30168 προκειμένου αναγνωρίσουν τα κλοπιμαία που κατασχεθήκαν.
Μετά την εξόρμηση στους καταυλισμούς, διενεργήθηκαν πεζές και εποχούμενες περιπολίες στο εμπορικό κέντρο του Αγρινίου, αποσκοπώντας στην εξάλειψη του φαινομένου της επαιτείας στην πόλη, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δέκα επιπλέον προσαγωγές ατόμων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο