Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η υδροδότηση του Αιτωλικού από τον Εύηνο Ποταμό προχωρά.

Η πρόταση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ύψους 2.200.000 ευρώ, η οποία κατατέθηκε στις 23/12/2013 στην πρόσκληση 2.17, του ΕΠΕΡΑΑ 2007-2013, στον άξονα προτεραιότητας 2 «προστασία & διαχείριση υδάτινων πόρων» με τίτλο «κατασκευή αγωγού από αιτωλικό ως Μεσολόγγι», με απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής εντάχθηκε και έλαβε τον κωδικό έργου (ΜΙS) 474401.

O Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε:....


¨Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τους κατοίκους του Αιτωλικού, προχωράμε το έργο της υδροδότησης από τις πηγές του Ευήνου. Με τη χθεσινή απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής ξεκινά η υλοποίηση της 1ης φάσης του έργου, δηλαδή της κατασκευής του νέου αγωγού από τον Εύηνο προς το Μεσολόγγι. Τώρα χρειάζεται αγώνας, μαζί με τη νέα δημοτική αρχή του τόπου μας ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα στη δημοπράτηση του έργου. Ακολούθως είτε μέσω δανείου για το οποίο έχει ήδη παρθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, είτε μέσω νέας πρόσκλησης του ΕΠΕΡΑΑ, η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να προχωρήσει σε 2η φάση του έργου με την κατασκευή του αγωγού από το Μεσολόγγι  έως το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού¨.

1 σχόλιο:

  1. Το μεγάλο μπράβο να το πούμε στον Δημήτριο Κοταντάκη ίσως είναι και ο μοναδικός που έτρεξε για πάρα πολλά και έδωσε τα καλύτερα στο τόπο μας.
    Μαύριακας Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο