Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αφορμή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας

  Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και επανεκλεγέντα πρώτου περιφερειακού συμβούλου της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας Γιώργου Αγγελόπουλου, με αφορμή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
«Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλους τους φίλους και φίλες του συνδυασμού, που κάτω από υπερβολικά αντίξοες συνθήκες στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την προσπάθεια μας, παρότι κατά την προεκλογική περίοδο και «φίλια πυρά» δεχθήκαμε, και βρέθηκε απέναντί μας ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα, που επεδίωξε πάση θυσία να επιβάλλει τις κομματικές επιλογές του.

Μαζί με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα δώσαμε όλοι μας έναν έντιμο αγώνα προτάσσοντας την ανάγκη να αναδειχθούν πολιτικές και προγράμματα που θα προωθήσουν αναπτυξιακά την περιοχή μας.
Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας μας εμπιστεύτηκαν ξανά και μας έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και στην επόμενη κρίσιμη πενταετία. Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας σκέφτηκαν προοδευτικά και ψήφισαν αυτοδιοικητικά, θέτοντας στο περιθώριο λογικές που θα παρέδιδαν τον θεσμό της αιρετής περιφέρειας ως κομματικό λάφυρο.
Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον δίκαιο αγώνα μας.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιά καθέναν προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντάς με πρώτο περιφερειακό σύμβουλο, όπως και στην εκλογική αναμέτρηση του 2010.

Σας διαβεβαιώ πως από όποια θέση ευθύνης κι αν βρεθώ, θα δίνω καθημερινά μάχες με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια για το δίκιο των συμπολιτών μας και την καλυτέρευση του τόπου που ζούμε».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο