Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης: "Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε ηχηρό μήνυμα : Θέλουμε το Νέο!"


Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που στήριξαν τον έντιμο αγώνα μας. Η νίκη του συνδυασμού μας στο Νομό με ποσοστό 52,24% μας γεμίζει υπερηφάνεια και ευθύνη. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες ανθρώπους που έδωσαν σ’ αυτή την προσπάθεια όλη τους την ψυχή. Ευχαριστώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας που μετέφεραν σε ολόκληρο το Νομό μας το μήνυμα ότι ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει σελίδα μέσα από το Νέο και ό,τι αυτό εκπροσωπεί.

Ο αγώνας μας δικαιώθηκε με εκκωφαντικό τρόπο στην Αιτωλοακαρνανία αποδεικνύοντας έτσι την αλήθεια των ισχυρισμών μας. Ότι δηλαδή ο Νομός μας στενάζει υπό το βάρος των πολιτικών που ασκήθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή έως και σήμερα. Γι’ αυτό άλλωστε και το παλιό συνετρίβη στην Αιτωλοακαρνανία.

 Ωστόσο, λογικές και γραμμές λευκού και άκυρου, με σαφή πολιτική προέλευση και παρωχημένη νοοτροπία, δεν άφησαν το μήνυμα των πολιτών να εκφρασθεί στην Ηλεία και την Αχαΐα. Είναι ένα άλλο πρόσωπο του παλιού που αντιπαλέψαμε, που δεν επιτρέπει να επικρατήσουν οι αυτοδιοικητικές λογικές στη βούληση των εκλογέων. Αυτές τις λογικές, ως μία γνήσια αυτοδιοικητική κίνηση,  θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε, με τη δύναμη που μας έδωσαν οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας. Η ομάδα μας χτίστηκε για να αντέξει. Το Νέο, γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία και θα γεμίσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ιδέες, προτάσεις και κριτική που θα εκθέτει το Παλιό σε κάθε ευκαιρία.  Δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όσων στηρίζουν το όραμά μας για να γίνει ο τόπος μας  καλύτερος, για εμάς και για τα παιδιά μας.
Ο πραγματικός αγώνας δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο