Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δυτική Ελλάδα: Πρόβλεψη για καταιγίδες και χαλάζι από το μεσημέρι

epi-kairos-vroxiΕπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα πέμπτη 29-05-2014 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα και με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που κοινοποιεί το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανία.

Πιο αναλυτικά:
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης 29-05-2014 στο Ιόνιο, τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
2. την Παρασκευή 30-05-2014 ισχυρές βροχές ....... 
και καταιγίδες, που και πάλι θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους, θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ.
3. Το Σάββατο 31-05-2014 παρά την εξασθένηση των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές δεν αποκλείεται κατά διαστήματα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν το πρωί στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να συνεχιστούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site                           της εμυ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο