Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το ΜΗΝΥΜΑ του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στις 18 ΜΑΙΟΥ 2014












18 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια . Να φυγει το σαπιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να φύγει το σάπιο θα πρέπει να έρχεται το υγιές.
    Είναι υγιές προκειμένου να καταφέρετε να κάνετε συνδυασμό ,αφού οι πολίτες σας έχουν γυρίσει την πλάτη, να μπαίνουν υποψήφιοι η γυναίκα του κύριου Γεωργαλή , η κόρη του και ο αδελφός της μάνας του ;
    Η κυρία Καλαϊτζίδου Παρασκευή του Δημητρίου υποψήφια στην Εκλογική Περιφέρεια Αστακού δεν είναι η γυναίκα του κύριου Γεωργαλή;
    Η κυρία Γεωργαλή Νιόβη του Ηλία υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Καραϊσκάκη δεν είναι η κόρη του κύριου Γεωργαλή;
    Ο κύριος Ταπραντζής Κωνσταντίνος του Δημητρίου υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοβίτσας δεν αδελφός της μάνας του κυρίου Γεωργαλή;
    Δηλαδή εάν και ο ανήλικος γιός του κύριου Γεωργαλή ήταν κανά δυο χρόνια μεγαλύτερος θα τον βάζατε υποψήφιο στα Βλυζιανά ;
    Εάν δεν το έχετε καταλάβει είστε για γέλια.
    Άιντε παιδιά. Χαιρετίσματα στην εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. “…Όποιος για το δίκιο δεν παλεύει, θα ζει και θα πεθαίνει σα ραγιάς…»

    Επειδή τίποτα δεν είναι όπως χθες,
    μονόδρομος η ρήξη και η ανατροπή.
    "σ"
    Ενεργός Πολίτης Ξηρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ψηφίζεις κ. ενεργέ πολίτη "σ" 2.15μ.μ ; Καλές οι κριτικές απ΄ την εξέδρα...του πολιτικού σας "γηπέδου" . Σε παρακαλούσαμε να είσαι υποψήφιος , αλλά την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια ! Και τώρα μας λες και ποιηματάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Βιβη οταν η κυρια αντιδημαρχος ηταν στο συνδυασμο του αντρα της κ Σαμαρα δεν τους πειραζε . Τωρα ενοχληθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια διαχειριση βρε , οποτε θελετε περνατε τα σχολια και μετα οτι δεν σας βολευει το σβηνετε μπραβο ξηρομερο news αξιος ο μισθος σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβασα πριν λιγο την ευστοχη απαντηση της κ καλαιτζιδου σε ενα προηγουμενο σχολιο μετα απο λιγο με εκπληξη ειδα οτι το σχολιο περεμεινε αλλα ως δια μαγειας σβηστηκε η απαντηση . Τινα πω ! Ντροπη σας και μαλλον λιγο ειναι . Ξερω δεν θα το περασετε μου φτανει ομως που θα το δειτε! Γι αυτο ακουω πως ως μπλοκ ειστε εντελως αναξιοπιστοι και εξυπηρετειτε συγκεκριμενους υποψηφιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 1.50
    Ο κ.Γεωργαλης δεν διαθέτει την εντιμότητα,την πολιτική σκέψη και την ικανότητα ανάλυσης του κ.Γαλουνη,ούτε εχει πίσω του το τεράστιο έργο που επιτέλεσε η Κ.Σαμαρα την τελευταία τετραετία.
    Ως εκ τούτου του ήταν δύσκολο να εμλπουτισειη το ψηφοδέλτιο με τους κολοσσούς της πολιτικής που προηγαγαν τα τελευταία χρονια τις δημοτικές ενότητες Αλυζιας,Αστακου και Φυτειων και κατέστησαν τον τοπο τους φωτεινό παράδειγμα σε όλη την επικράτεια.
    Αλλά και για να μιλήσουμε και στη γλώσσα σας,σας πληροφορώ οτι με όποιον μιλούσαμε για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μας,πάντα σε ανοιχτούς χώρους,την άλλη μέρα τον βλέπαμε να περνάει το κατώφλι του ενός η του αλλού συνδυασμού,προφανώς γιατι μεσα σε ενα βράδυ εκτιμούσαν τα προσόντα της Ντίνας η του Αρετακια.
    Δεν κατηγορούμε κανένα υποψηφιο σύμβουλο για την επιλογη του να συνταχθεί με τη Ντίνα η με τον Αρετακια,απλώς λέμε οτι διάλεξαν τον εύκολο δρόμο για να δώσουν τη μάχη τους για τη προκοπή του τόπου.
    Υπαρχουν δεκάδες συμπολιτες μας,την ωρα που γράφονται αυτές οι αράδες, που ειναι δεμένοι χειροδαρα η πιασμενοι απ´το λαιμό,επειδή θέλουν να δουλέψουν η δε θέλουν να απολυθούν.Και αυτοί που τάζουν η εκβιάζουν ειναι οι επικεφαλής των δυο συνδυασμών και τα παπαγαλάκια τους.
    Δεν σας ενοχλεί το ΘΡΑΣΟΣ ενος καταδικασμένου και μιας ανύπαρκτης που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το κόσμο,δεν σας ενοχλούν όσα λέγονται και γράφονται για διαφθορά,συναλλαγή,δεν σας ενοχλεί ο αέρας που αναπνεεται και το νερο που πληρώνετε και δεν πίνετε,όχι αυτα ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ μπροστά στην ακατανομαςτη κινηση του κ.Γεωργαλή να τοποθετήσει τη σύζυγο του και την κόρη του στα ψηφοδέλτια.
    Για να δούμε λοιπον τα ψηφοδέλτια των άλλων συνδυασμών που ο κόσμος δεν τους γύρισε την πλάτη.Ο συνδυασμός της Ντίνας εχει πάνω απο είκοσι άτομα που ειναι συγγενείς μεταξύ τους,ο συνδυασμός του Αρετακια επισης,αν επιμεινεις λέμε και ονόματα,όπως και οι υπόλοιποι συνδυασμοί.
    Το 2010 ο κ.Σαμαρας τοποθέτησε υποψήφια τη σύζυγο του..Έπραξε σωστά κατα τη γνώμη σας;
    Τι μένει λοιπον εκτός απο την εμπάθεια σας;Η αγωνία σας μήπως ο κόσμος δεν μας γυρίσε την πλάτη και ο φόβος σας οτι μέρα με τη μέρα η Συμπολιτεια , που δυναμώνει,ίσως κατορθώσει να μπει στο δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ο συνδιασμος του κυριου Γεωργαλη,σε ενα μεγαλο χωριο οπως ειναι η παλαιομανινα,δεν εχει υποψυφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι εγω διαβασα την προκλητική απάντηση που είχε υπογραφή της κ. καθηγητριας του ΓΕΛ Αστακού. Ανταπάντησα και σήμερα δεν βλέπω ουτε την απάντηση της , αλλα ουτε και την δικη μου απάντηση. Για να κατεβεί απ΄το μπλοκ , εκτιμω οτι έδωσε εντολη αυτός /η που έστειλε το κειμενο και μάθαμε ώ του θαύματος οτι η γυναίκα του κ. Γεωργαλή και η κόρη του είναι υποψήφιες! Αυτό αν δεν δηλώνει αδυναμία ευρέσεως υποψηφιοτήτων πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί ; Για ελάτε λίγο στο παρελθον και πέστε μου τι θα λέγατε αν οι κ.κ ΣΤΑΪΚΟΣ, ΛΥΤΡΑΣ , ΓΑΛΟΥΝΗΣ βάζανε υποψήφιες τις γυναίκες και τις κόρες τους τι θα λέγατε ; Μαθαίνοντας λοιπόν οτι ο κ. Γεωργαλής έχει υποψήφια την γυναίκα του - όπως και ο κ. Σαμαράς στις προηγουμενες εκλογες - δεν μπορω να τον ψηφίσω. Λυπάμαι η απόφασις μου πάρθηκε μόλις χτες το βραδυ που διαβασα το θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλαϊτζίδου Παρασκευή9 Μαΐου 2014 στις 11:29 π.μ.

    Ανώνυμε 1.50
    Η κύρια ιδιότητά μου δεν είναι "σύζυγος" Γεωργαλή. Είμαι καθηγήτρια φιλόλογος στο ΓΕΛ Αστακού, μάχιμη επί 26 χρόνια, ενεργή πολίτης από τα 18 μου. Συμμετείχα στην Κίνηση Πολιτών από την ίδρυση της και ήμουν παρούσα σε όλα τα μεγάλα ή μικρά προβλήματα της περιοχής(σε αντίθεση με πολλούς υποψηφίους των άλλων συνδυασμών που παρουσιάστηκαν πρόσφατα ως σωτήρες του τόπου).
    Ως εκ τούτου δεν περιμένω την έγκριση κανενός αήθους, ανώνυμου σχολιαστή για να κάνω χρήση του δικαιώματος μου να συμμετέχω σε ένα συνδυασμό που έχει θέσεις, υλοποιήσιμο πρόγραμμα, καθαρότητα και ανθρώπους που η παρουσία τους τιμά το ψηφοδέλτιό.
    Χωρίς εκτίμηση

    Καλαϊτζίδου Παρασκευή

    Υ.Γ. Ήμουν υποψήφια σε άλλες δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Μάλλον τώρα φοβάστε πολύ. Και καλά κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε 10:13΄. Θέλετε να σας πιστέψουμε ότι τώρα δα αποφασίσετε να μην ψηφίσετε τη συμπολιτεία για το λόγο που αναφέρετε? Τα όσα ακούγονται για τους τρόπους εύρεσης και ένταξης υποψηφίων, στους άλλους συνδυασμούς δεν σε ενοχλούν?
    Ξέρεις ότι, Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, από κει και πέρα ο καθένας επιλέγει τι θα ψηφίσει ανάλογα των αντιλήψεών του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβώς επειδη έχει ΠΡΆΓΜΑΤΙ καθαρούς ανθρωπους και πρεσβεύει άλλο ηθος και ύφος αγαπητέ 1.29 μ.μ δεν έπρεπε κατα τη γνώμη μου να είναι υποψήφια για δημοτικός σύμβουλος η γυναίκα του υποψηφίου δημάρχου. Και όταν αποσύρουμε την στηριξη μας - ψηφο μας απο τον κ. Γεωργαλή , ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ , αυτό δεν σημαίνει οτι σώνει κασι καλά πρέπει να ψηφίσουμε άλλον που εσείς δεν θέλετε. Υπάρχει και ο Τασάρας που είναι και αυτός ΤΙΜΙΟΣ και αγνός. Υπάρχει και ο Βότσης που είναι και αυτός τίμιος και αγνός . Απλά μας απαγοητεύσατε . Πάντα στις συζητήσεις ΜΑΣ κάναμε σκληρή κριτική για το γεγονός οτι ο κ. Σαμαράς είχε βάλει στο ψηφοδελτιο του το 2010 την γυναίκα του. Και τώρα καναμε και κάνουμε σκληρή κριτική στο γεγονός οτι η συζυγος του νυν κ. Δημάρχου που καταγεται εκτός Αστακού είναι υποψηφία για δήμαρχος. Ημαρτον , τι δεν καταλαβαίνετε ; Γιατί δεν δέχεστε και την άλλη άποψη ; Προσωπικα ημουν υπέρ του συνδυασμού. Επεσα απ΄τα σύνεφα οταν είδα οτι στο ψηφοδελτιο συμμετέχει και η σύζυγος του αρχηγού κ. Ηλ. Γεωργαλή. Με λίγα λόγια εγω ΟΥΤΕ καν θα το φανταζώμουν να έχω στο ψηφοδέλτιό μου την γυναίκα μου και τον γιό μου. Μετα τις εκλογες είμαι σίγουρος κ.1.29μ.μ θα τα δείς πιο νηφάλια και ελπίζω να αποδεχτείς το αποτέλεσμα όποιο και να είναι απο το λαό του Ξηρομέρου. Κουραστήκαμε να ακούμε οτι εσείς είστε οι σωστοί και οι άλλοι "βρωμάνε" ...Καλή τύχη να έχετε φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ 1:46΄ αν ψηφίζεις με αγνά κριτήρια σου βγάζω το καπέλλο, ότι κι αν ψηφίσεις. Καλό βόλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγαπητέ 2.09μ.μ, ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΩ με ΑΓΝΑ κριτήρια και έχω δώσει ΠΟΛΛΑ μα πάρα πολλά ( και πολλά έξοδα) και αυτό που έχω εισπράξει είναι η ΑΓΑΠΗ των Ξηρομεριτών , όπου γιαυτό νιώθω υπερήφανος και ας πάν χαλάλι τα έξοδα που έχω κάνει τόοοοσα χρόνια που ασχολούμαι. Αν θέλεις δωσε όνομα και στο λόγο της ανδρικης και οικογενειακής μου τιμής θα σε βρω εγω και θα σε πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν ανέχομαι να με βλέπουν οι άκαπνοι απ τους αγώνες των Ξηρομεριτών στη λογική : ή με εμάς ή είστε βρωμεροί ! Να ξεβρωμίσει ο τόπος έλεγε χτές η απάντηση της κ. καθηγήτριας του ΓΕΛ Αστακου που σήμερα σε επανεμφάνιση απαντήσεώ της [11.29π.μ] τον χαρακτηρισμό αυτόν τον έχει αναλήψει. ΝΑΙ ψήφιζα και ψηφίζω με αγνά κριτήρια. Ναι , μέχρι χτες έλεγα ότι θα ψήφιζα την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τώρα που βλέπω ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει στο ψηφοδέλτιο του και την γυναίκα του , λέω ότι δεν θα τους ψηφίσω . Είναι αμαρτία που θα ψηφίσω κάποιον άλλον απ΄ τους 5 συνδυασμούς στο Ξηρόμερο;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητέ 1.29μ.μ σας υπενθυμίζω : τη ρήση του Δημοσθένη [ προς γαρ το τελευταίον εκβάν έκαστον των υπαρξάντων κρίνεται ] και πιο λιανά , ντίπ για ντιπ Ξηρομερίτικα ,το : Δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ η γυναίκα του ΚΑΙΣΑΡΑ (δημάρχου) να συνδιοικεί με τον άντρα της ΓΙΑ τις τύχες του Ξηρομέρου. Γιατί αν βγεί ο συνδυασμός ως σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης θα συνδιοικεί. Αν το καταλαβαίνετε καλώς, αν όχι, δεν πειράζει. Νάσται καλά με τις απόψεις σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 1.50,10.13,1.46,2.09,9.00 κ.ο.κ.
    Όσο και να προσπαθησετε δεν ασχολείται κανείς μαζί σας.
    Δεν προκαλείται κανένα συναίσθημα πλέον.
    Απολαύστε την αγάπη των ξηρομεριτων και αφήστε εμάς μες στη σαπίλα.
    Εσεις δίπλα στο φως,εκεί που είστε ταγμένος τα τελευταία χρονια,στους αδιαφθορους.
    Τι είμαστε εμείς άλλωστε το 2-3% και να εκτοξευτουμε που θα πάμε, στο 4-5%.Ξερω,ξέρω ασχολείστε μαζί μας,αφού εξαντλήσατε την κριτική σας στους άλλους συνδυασμούς,απο ηθική άποψη και όχι γιατι ανησυχειται μήπως συμβεί το ακατανομαστο.
    Ηρεμήστε αγαπητέ μου θα γίνει αυτο που ειναι να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κε/κα 11.39π.μ/10-5-2014 , βλέπω ότι την ουσία την αποφεύγετε. στην πένα (γραφή) είστε άριστη/στος ! ελπίζω την 19 Μαϊου 2014 με θάρρος να κάνετε αποτίμηση του αποτελέσματος και να γνωστοποιήσετε το τι θα φταίει. Θα φταίνε ΠΟΛΛΑ ! κρίμα που δεν καταλαβαίνετε ότι η μη συμπλήρωση πλήρους ψηφοδελτίου όπως προβλέπεται απ΄τον νόμο , είναι καραμπινάτη ήττα. Θα περιμένουμε ειλικρινά την αποτίμηση του αποτελέσματος ,ώστε να πάρουμε δυνάμεις για την επόμενη πενταετία! Νάσται καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο