Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία σε Αγρίνιο, Στράτο, Λεπενού, Φυτείες και Κατούνα



Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “Ανδρέας Κατσανιώτης: Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας”, επισκέφτηκε εχθές το πρωί το κέντρο του Αγρινίου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες της πόλης.
Το απόγευμα συνέχισε την περιοδεία του στο Στράτο, στη Λεπενού, στις Φυτείες και στην Κατούνα, όπου ήρθε σε επαφή με πλήθος κατοίκων που του ανέπτυξαν τα προβλήματα της περιοχής. Στις Φυτείες παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Ροδιού Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Στη Γενική Συνέλευση οι παραγωγοί έθεσαν στον κ. Φαρμάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την καλλιέργεια της ροδιάς στην περιοχή, αλλά κυρίως την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν συσκευαστήριο ροδιού, η οποία βρίσκει αναχώματα στις υποδομές και στην χρηματοδότηση.
Ο κύριος Φαρμάκης ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τον πρωτογενή τομέα και κυρίως για την υποβοήθηση των Συνεταιρισμών, στις οποίες οι παραγωγοί εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για το μέλλον. Στις Φυτείες ο κ. Φαρμάκης είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Υποψηφίας Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ντίνας Σαμαρά, στην οποία και ευχήθηκε καλή επιτυχία.



 

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 10΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο