Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ι. ΚΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

Αγαπητοί Ξηρομερίτες και Ξηρομερίτισσες,
πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που αποφάσισα να έρθω να εργαστώ και να ζήσω με την οικογένειά μου, στον Αστακό. Γνώρισα έναν τόπο πανέμορφο, το Ξηρόμερο, με ανθρώπους που με τίμησαν προσφέροντάς μου την εκτίμησή τους. Έναν τόπο που τουλάχιστον τα τελευταία τέσσερα χρόνια  βούλιαξε στη στασιμότητα και στην αδιαφορία.

Αγαπητοί Ξηρομερίτες και Ξηρομερίτισσες,
με ταπεινοφροσύνη και σεβασμό καλώ όλους εσάς να συμπορευθούμε με τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Γεωργαλή, μαζί με ανθρώπους με εμπειρία και έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση, μαζί με ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τούτο εδώ τον τόπο. Μία κίνηση πολυσυλλεκτική, πραγματικά ανεξάρτητη, μακριά από μαυρογιαλούριες πρακτικές και παλαιοκομματικές αντιλήψεις, νέα γιατί είναι νέα στις προτάσεις και στη νοοτροπία, με σεβασμό στους πολίτες, μακριά από εξουσιολαγνεία, φθηνό εντυπωσιασμό, προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα. Δεν αλλάζουν οι καταστάσεις αλλάζοντας απλώς τα πρόσωπα, αλλά αλλάζοντας νοοτροπία. “Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει στους δημότες τις βασικές υποδομές (ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα κ.λ.π.) κι όχι να τάζει λαγούς με πετραχήλια παίζοντας με τον πόνο του κόσμου.
Αγαπητοί και αγαπητές δημότες και δημότισσες του Ξηρομέρου,
αν με θεωρήσετε ικανό - τιμώντας με με τη ψήφο σας - να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σας υπόσχομαι πως σε κάθε πρόταση που θα έρχεται θα παίρνω θέση αφού έχω μελετήσει, το καλύτερο δυνατόν, το κάθε θέμα και με μόνο γνώμονα το γενικό συμφέρον. Επειδή λόγω ιδιότητας έχω κάποια γνώση των θεμάτων υγείας, θα κάνω ό,τι μπορώ για να αναδεικνύω στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα υγειονομικής κάλυψης της περιοχής και προτάσεις για την επίλυσή τους (αυτή την περίοδο π.χ. η Αλυζία είναι υγειονομικά “γυμνή”), ώστε και ο Δήμος να τα φέρνει και να τα τονίζει ενώπιον του αρμόδιου Υπουργείου.
Μαζί λοιπόν με τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών για ν'αλλάξει πραγματικά το Ξηρόμερο και για ν'αποκτήσουν δύναμη οι δημότες!
 
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Ι. Κούστας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο γενικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αστακού της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκα πριν 42 χρόνια στην Κοζάνη. Η καταγωγή μου είναι από το χωριό Λεύκα (Μικρή Παλούκοβα) της ορεινής Ναυπακτίας. Μετά το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στα Σέρβια Κοζάνης, τελείωσα με άριστα το Λύκειο στο Αγρίνιο. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Napoli στην Ιταλία. Υπηρέτησα για 4 χρόνια ως ειδικευόμενος ιατρός Γενικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας μετά από επιτυχημένες γραπτές και προφορικές εξετάσεις στην Αθήνα το 2009. Από το 2010 έως τώρα υπηρετώ ως ειδικευμένος ιατρός Γενικής Ιατρικής με το βαθμό του Επιμελητή Β' στο Κέντρο Υγείας Αστακού με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σακχαρώδη διαβήτη. Είμαι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και κάτοχος των διπλωμάτων Basic Life Support (BLS) και Advanced Cardiovascular Life Support (ACLS). Μιλώ Ιταλικά και Αγγλικά και κατά καιρούς έχω διδαχθεί Γερμανικά και Γαλλικά. Ο πατέρας μου ζει στο Μεσολόγγι. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο αγόρια τριών κι επτά χρονών.

10 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία γιατρέ μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα και ένας γιατρός που κινήθηκε προς την σωστη κατευθυνση ως αναφορά
    Τα δρώμενα του δήμου.Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του νέου αφθαρτου
    Που οι αρχές του είναι πανω απο τις
    Προσωπικές του φιλοδοξίες.Παναγιώτη
    Καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΔΗΜ. ΒΛΑΧΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PANAGIOTI KALI EPITIXIA.
    MPRAVO SOY POY THA VOITHISEIS TON TOPO POY ZEIS KAI APO ALLO VIMA.
    KALI EPITIXIA SE SENA KAI STON SYNDIASMO SOY.MAZI SOY EIMASTE OLOI.

    ..MIN KSEXASEIS NA PAREIS POLLA KILA KATHARISTIKO KAI OINOPNEYMA GIA NA KATHARISEIS ME TON HLIA TIN VRWMA KAI TIN SAPILA STO DIMARXEIO.Kai den ennow tin vrwma toy ktirioy.
    Enas filos soy !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου συνάδελφε και φίλε Παναγιώτη σου εύχομαι καλή επιτυχία.
    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε καλή επιτυχία.
    Τριανταφυλλάκης Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή δύναμη Παναγιώτη και καλή επιτυχία στον αγώνα σου με τη Συμπολιτεία. Θέλουμε να πάρετε το Δήμο με τα καθαρά σας χέρια και να τον απολυμάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία, Πάνο. Να ξέρεις οτι θα είναι δίπλα σου και κοσμος που δεν φαντάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεξάρτητος ο συνδιασμος μεσω του
    οποίου θα λύσεις τα προβληματά μας
    γιατρέ δεν το δέχομαι
    οταν ανακοινωσε την κάθοδο στις
    εκλογες μας είπε οτι εχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο