Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Η έκρηξη του προέδρου του λιμενικού ταμείου Απόστολου Ντίνου, και η αποχώρηση από το ΔΣ Ξηρομέρου.


       Η έκρηξη του προέδρου του λιμενικού ταμείου Απόστολου Ντίνου, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη του Δήμου Ξηρομέρου.
Φανερά εκνευρισμένος από τη στάση όπως αναφέρει, κάποιον μελών της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ, οι οποίοι δεν αφήνουν την αντίθετη άποψη να ακουστεί μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια. 

Συνεχίζοντας ότι όσοι εκφράζουν διαφορετική στάση, λοιδορούνται και προσπαθούν να τους ρίξουν λάσπη σε προσωπικό επίπεδο.


Εντύπωση πάντως προκαλεί η τοποθέτηση του κ. Ντίνου, ο οποίος αναφέρει ότι υπήρξε πρόταση προς τον ίδιο για να δεχθεί μεγάλα χρηματικά ποσά για να είναι υποψήφιος ??? Επίσης στη συνέχεια της ομιλίας του κάνει αναφορά για "λάδωμα" σωματείων, καθώς και ότι έχει δώσει πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ για το λιμενικό ταμείο. Πιθανός με την διαδικασία της δωρεάς όπως προβλέπεται.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

 

21 σχόλια:

  1. Η επιτροπη αγωνα ασχολειται με το καθηκον της βαζοντας ενεργεια και δουλεια και δεν ασχολειται με τις μεμονωμενες και μειοψηφικες αποψεις δημοτικων συμβουλων. Δεν υπαρχει πουθενα καταγεγραμενο κατι τετοιο. Ευσεβεις ποθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θ,απρεπε ο Δήμαρχος να έχει αποπέμψει τον Δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

    Ταμείου καθώς επίσης και τον άλλο Δημοτικο σύμβουλο οταν δημοσιοποιησαν την επιστολη τους με τις προτάσειςτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέει ότι δέχθηκε μεγαλα πόσα να ειναι υποψήφιος τι εννοει; Με ποιον έκανε παζαρια και δεν τα βρηκε;

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΙΝΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ.ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο τους χαϊδεύει τα αυτιά ο δήμαρχος και δεν τους διαγράφει τόσο θα τους βρίσκει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polu to xrhma.poies ekloges twra einai ta xontra paketa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω το πρωτο σχολιο του φιλου(2.55) οπου εμμεσως αποδεχετε την οποια διαφοροποιηση υπαρχει στις προθεσεις των δυο δημοτικων συμβουλων αλλα προτρεπει την επιτροπη να τους αγνοησει(και δεν ασχολειται με τις μεμονωμενες και μειοψηφικες αποψεις δημοτικων συμβουλων--Ευσεβεις ποθοι)
    Δηλαδη αστους να λενε την αποψη τους , η επιτροπη ας τους αγνοήσει!!!..Απολυτα κατανοητη σαν αποψη .
    Διαβαζω το επομενο σχολιο (3.45) (θ,απρεπε ο Δήμαρχος να έχει αποπέμψει τον Δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Ταμείου καθώς επίσης και τον άλλο Δημοτικο σύμβουλο οταν δημοσιοποιησαν την επιστολή τους με τις προτάσεις τους
    Απορια !!!! ποια θεση απο τις δυο πρεπει να εχει ισχυ.  Η μεν πρωτη που δινει το δικαιωμα σε καποιον(οποιος και αν ειναι και οποια θεση και να εχει) να εκφραζεται ελευθερα καταθετοντας την αποψη του , με οποιο αποτελεσμα και να εχει στην πορεια η με την δευτερη οπου απαιτειται  να το βουλωσει να υπακούει, να λεει YES MEN κι αν διαφοροποιηθεί να αποπεμφθεί
    Ενα ερωτημα στον 3,55 Αγαπητε φιλε αν επικρατησει η δικη σου θεση(δεν γνωριζω βεβαια  ποιος εισαι και αν εχεις και καποια θεση σαν αιρετος, πραγμα επικινδυνο )  τοτε αν το μεταφερουμε στην ευρυτερη πολιτικη σκηνη τοτε ο Τσιπρας πρεπει να διαγραψει τον μισο ΣΥΡΙΖΑ(ομαδα 53, η η Γεννηματα πανω απο 6 Βουλευτες και το μισο Κιναλ συν τον Γιωργο Παπανδρεου που χθες ακομη διαφοροποιηθηκε απο την κοινη γραμμη)
    Η Σταλινικη λογικη  της υπακοης στα παντα εχει περιοριστει σε μεγαλο βαθμο.Την συναντας μονο  στην Βορειο Κορεα, στην Κινα , στην Υεμενη, στα Αραβικα Εμιρατα, στο Ιράν και σε πολυ μεγαλη εκταση και στην Ρωσια του Πουτιν(πιθανον και σε καποιες Αφρικανικες χωρες)
    Αντιλαμβανομαι οτι υπακοη και η σιωπη μαζι με την απολυτη πειθαρχια τουλαχιστον σε Δημοκρατικες χωρες  ,  μονο στον  στρατιωτικο τομεα μπορουμε να το συναντήσουμε
    Οι δυο Δημοτικοι Συμβουλοι κατεθεσαν ενα υπομνημα, δημοσιοποιωντας  τις θεσεις τους .Η διαφοροποιηση τους ειναι απολυτα θεμιτη,. Η επιτροπη αγωνα που εχει συσταθει , αξιολογει,διαβουλευτε και αποφασιζει Η δημοκρατικη λειτουργια ενος εστω και ατυπου φορεα οπως η επιτροπη ,κατοχυρωνεται  μεσα απο την συζητηση και στην οποια αποφασιζεται  αν θα γινουν δεκτες οι σκεψεις και προτασεις των δυο συμβουλων η θα απορριφθουν,Προφανως και θα ισχυσει το δευτερο, διοτι υπαρχει μια γενικοτερη συστρατευση , αλλα η συλληβδην αποπομπη και διαπομπευση των δυο συμβουλων  απο ανθρωπους που διακρίνονται για τις Δημοκρατικες ευαισθησιες  μια εκ των οποιων ειναι και το καταχωρημενο δικαιωμα  της μειοψηφιας  ειναι λιγο περιεργο.Φανταζομαι οτι η Επιτροπη Αγωνα θα προσηλωθει πολυ περισσοτερο στον ρολο που εχει επιλεξει για να υπαρχει , παρα στις οποιες διαφωνιες καποιων
              ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος έχει αντίθετο αποψη λοιδορείται,αυτή είναι η πολιτική της σύγχρονης αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον ο Δήμαρχος και η επιτροπή κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και αυτό έχει κάνει τους ΠΟΑΥ ανησυχους και νευρικους Η προσπάθεια των προθυμων να δημιουργησουν πρόβλημα θα πέσει στο κενό Πάμε γερά Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος λέει την αλήθεια ότι δε τα πήρε τον καταλάβενει ο δικαστής ο άλλος που δε λέει τίποτα ποιος τον καταλάβει ότι δε τα πήρε με ενέσεις με καλαμπόκια με επιδοτήσεις με τον αοματο κάνετε υπομονή θα φτιάξουν καινούργιες πτέρυγες για να ξεβρομηση ο αστακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια απορία έχω. Απο ποιόν δημοτικό σύμβουλο διέρευσε το video αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασφαλώς ο καθένας μας έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Όμως και οι απόψεις κρίνονται, όπως και ο χρόνος και ο τρόπος που επιλέγεται να προβληθούν. Όταν είσαι δημοτικός σύμβουλος και οι απόψεις σου εν πολλοίς ταυτίζονται με αυτές των ιχθυοκαλλιεργητών. Τις εκφράζεις σε μια κρίσιμη στιγμή ενός δύσκολου αγώνα που θα κρίνει το μέλλον της περιοχής μας. Και δίνεις σε αυτές δημοσιότητα. Και το παίρνεις πάνω σου, ζητώντας σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι αναμενόμενο να δεχθείς τα πυρά εκείνων που μάχονται κατά της επέκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών, που θα βάλουν ταφόπετρα στην τουριστική προοπτική της περιοχής μας. Συνεπώς, προκύπτουν εύλογα και βάσιμα ερωτηματικά, για τους πραγματικούς στόχους και τα κίνητρα που ώθησαν τους δύο δημοτικούς συμβούλους στις ως τώρα ενέργειές τους. Εύχομαι να είναι λάθος τους, το οποίο δεν θα έχει συνέχεια.Και όχι συνειδητή, για όποιους λόγους, επιλογή, η οποία εντέλει υπονομεύει και διασπά, σε μια κρίσιμη στιγμή, την ενότητα του αγώνα που δίνεται με επικεφαλής το Δήμαρχο και την Επιτροπή Αγώνα, για τα αποτραπεί μια καταστροφική εξέλιξη για την περιοχή μας. Ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι Γαλούνης τι Λαϊνάς αυτοί δεν ταιριάζουνε ιδεολογικά μ' εμάς.
      Πάρτο απόφαση πώς να το κάνουμε ? Με το στανιό δέν γίνεται χωριό.

      Διαγραφή
  12. Να γίνει δημοψήφισμα στον Δήμο για την ΠΟΑΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ. Ντίνο το δικαίωμα της αμφιβολίας
    "δέν μπορεί κανείς να μας το πάρει"
    που λέει και το τραγούδι
    Και ούτε και να μας το απαγορεύσει το δικαίωμα της αμφιβολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Εμένα πάλι μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας όλες αυτές τις ημέρες όλα αυτά για την επιτροπή αγωνα και την επιστολή Ντίνου και Λαινά. Αφού αυτοί οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι διαφοροποιήθηκαν ανοιχτά απο την αποφαση του δημοτικου συμβουλίου και της επιτροπης αγωνα γιατί ο Δήμαρχος δεν τους διαγράφει και δεν ζητά την παραίτηση του Ντίνου απο το Λιμενικό Ταμείο; Μου πρξενεί εντύπωση η στάση του γιατί όπως και νάναι είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ αυτη την ιστορία να μου το θυμηθείτε εκτός απο το Λαινά και το Ντίνο περισσότερο εκτεθειμένος θα βγεί ο Δήμαρχος. Του ξέφυγε και άπλωσε πολύ το θέμα και απο εκεί που ήταν ένα ζήτημα που αφορούσε το Δήμο και την ανάπτυξή του απέκτησε προσωπικά χαρακτηριστικά τα οποία θα προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα μάθατε τα νέα ;
    Τις καταγγελίες Ντίνου τις έχει πρώτο θέμα το in.gr ,όπου γίνεται σεισμός με το βίντεο να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του ,ότι μεγαλοπαράγοντες χρημάτισαν όλους τους τοπικούς παράγοντες του νόμου εκτός από αυτόν .
    Αλήθεια την εποχή που ο κύριος Ντίνος ήταν Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή Αστακού ,στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κατοχής ποιος ήταν Πρόεδρος ;
    Ε ρε γλέντια που έχουν να πέσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι παντος αυτος που ενοεις..τσαμπα χαρηκες..

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο