Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Νότιας Κέρκυρας: "Συζήτηση- Ενημέρωση για την μεταφορά των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και χωροθέτηση Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.)"

 
     Στις 7 Δεκεμβρίου το xiromeronews γνωστοποίησε την απόφαση ΔΣ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για "Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και υγειονομική ταφή αυτών στο ΧΥΤΑ Παλαίρου."

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας προχωρά σε ειδική-κατεπείγουσα Συνεδρίαση τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, με μοναδικό θέμα, ....

"Συζήτηση- Ενημέρωση για την μεταφορά των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και χωροθέτηση Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.)".
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται ως ειδική-κατεπείγουσα λόγω της σπουδαιότητας του θέματος.

 Δείτε την πρόσκληση:




 

5 σχόλια:

  1. Από ποτέ θα σας ενδιάφερει η Κέρκυρα ; Στον αστακό και στη βονιτσα τα λύσατε όλα τα πρόβληματα ; Για την λεσβο να μας πείτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mεγάλα παντελονιάσματα για μερικούς. Είπαμε 14 ευρώ ο τόνος στο Αγρίνιο, 39 ευρώ ο τόνος στη Ζαβέρδα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Το ντορό ψάχνετε να βρείτε; Το λύκο δεν τον βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε βαρέθηκες να γράφεις Και να γράφεις και ψέματα; 24€ έχει το
      Αγρινιο !

      Διαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 0ι Κέρκυρα δεν ήθελε τα σκουπιδια τα δικά τους στα χυτα της Λευκιμης, και τώρα τα φέρνει εδώ? Πόσο ζώα είμαστε τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο