Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ 
Με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων εξελίσσεται η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλ/νίας - Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου (τμήμα Αιμοδοσίας).....
Διαβάστε περισσότερα »
 Η αιμοδοσία, στην οποία συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουτεράς - ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και η 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου, γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (Αναστασιάδη 1) μέχρι 2.30 το μεσημέρι. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα παρών σε δράσεις που έχουν σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο : «Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Ειδικά όμως, αυτή την κρίσιμη περίοδο, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα, μένουμε ασφαλείς». 

Συγχαρητήρια στους εθελοντές για την προσέλευσή τους έδωσαν η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κ. Δήμητρα Αβράμπου, ο συντονιστής του ΕΟΔΥ κ. Κώστας Ποσονίδης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και η πρ. του ΠΣ Σκουτεράς Κ. Δημοπούλου. 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο