Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η κατανομή των κρουσμάτων της Τρίτης στην Αιτωλοακαρνανία


Μετά από πρόσκαιρη μείωση τα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για χθες Τρίτη, προσέγγισαν εκ νέου τον αριθμό «30», σημαίνοντας συναγερμό στους αρμόδιους φορείς.....
28 κρούσματα κατανεμήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία κατά την ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ. 21 εντοπίζονται στο Αγρίνιο, δύο στο Παναιτώλιο, τρία στην Παραβόλα και ένα στο Μεσολόγγι. 
agriniopress

6 σχόλια:

  1. Χωρίς φυσικά να είμαστε ειδικοί της στατιστικής επιστήμης, απ' ότι φαίνεται θα έχουμε όλο τον Χειμώνα και μέχρι την Ανοιξη τον κοινό αγωνα για τον μηδενισμό του αριθμού των κρουσμάτων της επιδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι στο ξηρομερο απο τις 5/6/20. Η μονιμη κατοικια μου ειναι Αθηνα. Οταν επιτραπει η κυκλοφορια εντος του νομου,θα μπορω να κυκλοφορω εντος νομου ή η τροχαια θα μου κοβει κλησεις; Θελω να παω στο Μεσολογγι και δεν μπορω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 Δεκεμβρίου 2020 - 3:54 μ.μ.
    Πάρε ένα τηλέφωνο στο 100 και ρώτησε συγκεκριμένα για την περίπτωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 3.54: Η κυκλοφορία εντός νομού επιτρέπεται για τους εξαιρετικούς λόγους: της επίσκεψης με προγραμματισμένο ραντεβού σε γιατρό, της μετάβασης σε Τράπεζα ή σε δικηγόρο ύστερα από προσυνεννόηση και της παροχής βοήθειας σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο προφανώς δεν θα έχει άλλον κοντινό του άνθρωπο για να του την παράσχει. Για βόλτα ή συνάντηση με κάποιον δεν επιτρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο τζιοκους στο ξηρομερο δεν μας πιθανή τηποτα γιατί πίνουμε τσυπουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο