Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Γλύτωσε από θαύμα Αστακιώτης οδηγός


φωτορεπορταζ: Τζένη Παπαδημητρίου

Ενα τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο δρόμο πού συνδέει τον Αστακό με το Μεσολόγγι. Ένας Αστακιώτης που γύριζε από την δουλειά του από Μεσολόγγι στον Αστακό τόπος κατοικίας του, ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μία αγελάδα και χωρίς ο οδηγός να μπορέσει να αντιδράσει.....
Διαβάστε περισσότερα »
Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και ευτυχώς ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου οι γιατροί για προληπτικούς λόγους τον κράτησαν στο νοσοκομείο. Ο δρόμος αυτός είναι επικίνδυνος για τούς οδηγούς επειδή οι αγελάδες, και τα μοσχάρια κυκλοφορούν ελεύθερα. Σαν το σημερινό περιστατικό έχουν γίνει στο παρελθόν πολλά τροχαία και πρέπει η πολιτεία να επιληφθεί του θέματος για να αποφύγουμε τα χειρότερα.





3 σχόλια:

  1. Θεωρώ ότι αυτοί που αφήνουν τα μοσχάρι τους ελεύθερα έχουν τεράστια ευθύνη. Τις επιδοτήσεις που παίρνουν θα πρέπει να τις διαθέτουν και για την στέγαση των μοσχαριών, και λοιπών ζώων που ανα πάσα στιγμή όποιος περνάει από αυτό το δρόμο κινδυνεύει με ατύχημα. Θα πρέπει η αστυνομία να επιβάλει κυρώσεις στον ιδιοκτήτη ζώων. Να επιβληθούν ποινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ο εξυπνάκιας που τα λες αυτά να μην τρέχεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να λες μετά ότι σου φταίνε τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ 12:48 για να απαντάς έτσι θα είσαι κ εσύ ένας από αυτούς που στα αφήνει στο έλεος του Θεού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο