Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Δεν ήρθαν νέοι… αλλά έφυγαν 50 μετανάστες που φιλοξενούταν στο Θεοξένια

Τουλάχιστον 50 μετανάστες που διέμεναν στο ΘΕΟΞΕΝΙΑ έχουν αποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για κλείσιμο των δομών φιλοξενίας που λειτουργούν σε ξενοδοχεία, μάλιστα από αυτούς περίπου 30 αναχώρησαν σήμερα το πρωί με λεωφορείο.....

 
Το παράδοξο είναι ότι ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με ανάρτησή του υποστήριξε προφανώς από λανθασμένη ενημέρωση ότι “ήρθαν κι άλλοι μετανάστες στο Μεσολόγγι…“, ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε άμεσα από μερίδα του τοπικού τύπου, με την ανάλογη “σάλτσα”. 

Ταυτόχρονα σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Messolonghinews οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ήδη σχεδιάζουν την “επόμενη μέρα” της μονάδας με στόχο την επαναλειτουργία της και διαψεύδονται κατηγορηματικά φήμες για με άλλον τρόπο και πάλι φιλοξενία μεταναστών. 

Δείτε την ανάρτηση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου που παρουσιάζει “αυτούς που φεύγουν… ως αυτούς που ήρθαν…” και η οποία αναδημοσιεύτηκε από φίλιο μέσο της νυν δημοτικής αρχής…. 




Κύριε Δήμαρχε ούτε για αυτό γνωρίζετε;;; 

07:30-08:30 πρωινή ώρα σήμερα δυο πούλμαν αφίχθησαν με μετανάστες στο γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης μας!!! 
Εν μέσω πανδημίας μήπως ελέγχθηκαν για Covid-19 οι άνθρωποι αυτοί;;; 
Γιατί σιωπάτε , 
τι μας δηλώνατε σε προηγούμενο 
Δημοτικό συμβούλιο;;; 
16 μήνες τώρα απόλυτη ανοχή και σιωπή από μέρους σας !!! 
Ντροπή !!!

messolonghinews

1 σχόλιο:

  1. Είστε σίγουροι? Γιατί δεν έφυγαν, ήρθαν. Όσοι έφυγαν έφυγαν με το ΚΤΕΛ πριν 5 6 μέρες και χτες ήρθαν 2 πούλμαν και έφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο